Ο μόνος τρόπος να γυρίσουμε στην κανονικότητα είναι να κάνουμε το εμβόλιο!

Share:
Η προπαγάνδα της Νέας Τάξης Πραγμάτων σε όλο της το μεγαλείο! Ο Bill Gates διακηρύττει, ωσάν να είναι νέος προφήτης, ότι η λύση όλων μας των δεινών, ώστε να επανέλθουμε στην κανονική ζωή, είναι το νέο εμβόλιο που, σημειωτέον, ο ίδιος ετοιμάζει! Δυστυχώς όσοι δεν έχουν την πίστη τους στο Θεό θα αφεθούν στα χέρια του Bill!
Κακά νέα για όσους περιμένουν σύντομα… «λύση» στο πρόβλημα!

Ο παγκοσμιοποιητής Bill Gates, ο οποίος φυσικά έχει άποψη για τα εμβόλια, έριξε μια «βόμβα» μεγατόνων!

Είπε συγκεκριμένα, σε ένα βίντεο που το el.gr δίνει αποκλειστικά στην Ελλάδα, πως ο πλανήτης δεν θα επιστρέψει στην κανονικότητα, αν πολλοί άνθρωποι δεν πάρουν ένα δεύτερο «σούπερ-εμβόλιο», το οποίο θα έρθει μετά το πρώτο κύμα εμβολίων ανά τον πλανήτη!!!

Μιλώντας στο NBC, ο Gates τόνισε πως η κατάσταση δεν θα αλλάξει, έως ότου φτάσουμε το «σημείο μηδέν COVID», να εξοντώσουμε δηλαδή τον ιό σε παγκόσμιο επίπεδο.

«Ο μόνος τρόπος να γυρίσουμε εντελώς στην κανονικότητα είναι το να κάνουμε, ίσως (όχι απλά) την πρώτη γενιά των εμβολίων, αλλά εν τέλει ένα εμβόλιο που θα είναι σούπερ αποτελεσματικό και πολλοί άνθρωποι θα το πάρουν, ώστε να εξοντώσουμε την ασθένεια σε παγκόσμια κλίμακα», δήλωσε χαρακτηριστικά, όπως θα δείτε και στο παρακάτω απόσπασμα από την συνέντευξή του στο NBC.

«Τότε θα είμαστε σε θέση να αντιμετωπίσουμε όλα τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν –στην Παιδεία, στην πνευματική Υγεία- και να αρχίσουμε να ξαναχτίζουμε σε μία θετική κατεύθυνση», προσέθεσε.

Ποιό θα είναι αυτό το σούπερ εμβόλιο;;; Αν δεν βοηθήσουν, σύμφωνα με τον Gates, τα εμβόλια που έρχονται;;;

Previous Article

Πρόεδρος της Ένωσης Τουρκοκυπρίων Δασκάλων : ¨Εδώ είναι ένα μέρος υπό κατοχή¨ !

Next Article

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της ΔΙΣ την Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2020

Διαβάστε ακόμα