ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΤΕ ΜΑΚΑΡΙΩΤΑΤΕ!

Share:

Παραιτηθείτε Μακαριώτατε! Οι εξελίξεις των τελευταίων ημερών απέδειξαν περίτρανα ότι ο Αρχιεπίσκοπος δεν έχει την τόλμη και την θέληση να σηκώσει κεφάλι στους άθεους πολιτικούς. Ο σημερινός Αρχιεπίσκοπος δεν μπορεί όχι μόνο την εκκλησιαστική περιουσία να διασφαλίσει αλλά ούτε τον μισθό του απλού κληρικού. Αντί να διεκδικήσει τα δίκαια της εκκλησίας που είναι και δίκαια του έθνους ταυτίζεται με τις άθεες πρακτικές του κ. Τσίπρα.

Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος στο ΑΠΕ-ΜΠΕ: Χαιρετίζω με ικανοποίηση την δήλωση του πρωθυπουργού

Την ικανοποίησή του για τη δήλωση του πρωθυπουργού κ. Αλέξη Τσίπρα, εξέφρασε με δήλωσή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος. Συγκεκριμένα, απαντώντας σε ερώτηση του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου, ο Αρχιεπίσκοπος δήλωσε:

«Με ικανοποίηση χαιρετίζω την δήλωση του κ. Πρωθυπουργού σχετικά με την σημερινή ομόφωνη απόφαση της έκτακτης Ιεράς Συνόδου της Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος και την συνέχιση του ουσιαστικού διαλόγου μεταξύ Εκκλησίας και Πολιτείας για τα θέματα κοινού ενδιαφέροντος.

Η από κοινού συνεργασία αποτελεί ένα περαιτέρω βήμα για την εμβάθυνση των διακριτών μας ρόλων στο πλαίσιο πάντα της από κοινού εξυπηρέτησης των συμφερόντων του λαού μας».

Previous Article

Τι δεν κατάλαβε ο Μητροπολίτης Ναυπάκτου

Next Article

Η κυβέρνηση θα προχωρήσει άμεσα!

Διαβάστε ακόμα