Παραμένουν στή φυλακή Μπελέρης καί Κοκαβέσης

Share:

Το SPAK αποφάσισε την παραμονή στη φυλακή για τον Φρέντη Μπελέρη και τον Παντελή Κοκαβέση

Παραμένουν στη φυλακή ο νέος δήμαρχος Χιμάρας Φρέντης Μπελέρης και ο συνεργάτης του Παντελής Κοκαβέσης.

Οι απόφαση των αλβανικών αρχών επιβεβαιώνει τα σενάρια μας πως θα εξαντλήσουν την αυστηρότητα τους.

Περιμέναμε η ειδική εισαγγελία να απορρίψει την υπόθεση και να την στείλει στο αρχείο, δυστυχώς παρά το γεγονός ότι η υπόθεση βασίζεται αποκλειστικά σε κατασκευασμένα στοιχεία όπως παραδέχονται όλοι οι νομικοί κύκλοι της αλβανίας, η εισαγγελέας κατά της διαφθοράς αποφάσισε να απαγγείλει κατηγορίες.

Ούτε η πίεση που ασκήθηκε από όλες τις πλευρές απέδωσε και αυτό είναι δυστυχώς δείγμα του πως λειτουργεί το αλβανικό κράτος όπου το κράτος δικαίου δεν υφίσταται.

Φάκελος Μπελέρη: Με βεβαρημένο ποινικό μητρώο ο μάρτυρας της αστυνομίας

Θέμα της εκπομπής Review στο Euronews Albania ήταν η σύλληψη του Φρέντη Μπελέρη, δύο μέρες πριν τις τοπικές εκλογές στην Αλβανία.

Ο δικηγόρος Genc Gjokutaj είπε ότι η υποκλοπή του Μπελέρη και η κατηγορία για εξαγορά ψήφων μπορεί να είναι σκηνοθετημένη από την αστυνομία και ως εκ τούτου η Ειδική Εισαγγελία κατά της Διαφθοράς και του Οργανωμένου Εγκλήματος (SPAK) είπε να συμπεριλάβει στην έρευνα και την αστυνομία.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο, αυτό που διακυβεύει περισσότερο την έρευνα είναι ότι το άτομο που φέρεται να παγίδευσε τον Μπελέρη, ως agent provocateur της αστυνομίας, είναι ο Α.Ρ., ένα άτομο που είχε καταδικαστεί στο παρελθόν για εξαπάτηση ανηλίκου.

«Αυτό είναι απαίσιο! Σύλληψη του υποψηφίου της αντιπολίτευσης δύο μέρες πριν τις εκλογές, με έναν να έχει καταδικαστεί για εξαπάτηση. Σας δίνω την απόφαση του δικαστηρίου ότι έχει καταδικαστεί για αυτό», είπε ο δικηγόρος.

himara.gr

Previous Article

Πανηγυρίζουν τουρκικά Μέσα για τους «τέσσερις “Τούρκους” βουλευτές στην ελληνική βουλή»!

Next Article

Δέν μπόρεσαν νά ψηφίσουν οἱ Ἕλληνες τῆς Ρωσίας (καί ὄχι μόνο…)