Περί αἰφνιδίων θανάτων καί λοιπῶν

Share:

Επανέρχομαι και πάλι στο θέμα. Είναι πλέον καθημερινό φαινόμενο. Αιφνίδιοι θάνατοι, ανακοπές εμφράγματα, ταχύτατα εξελισσόμενοι καρκίνοι κλπ.  Θα ασχοληθεί ποτέ κανείς με το θέμα;;

Αφελώς θα ερωτήσουμε: υπάρχει σχέση με τον μαζικό εμβολιασμό; Τι λένε τα περίφημα μέλη της επιτροπής των σοφών; Τσιμουδιά. Αντ αυτού ομιλούν για φανταστικά νοσήματα που ΙΣΩΣ εμφανιστούν κάποτε  (τέτοια κοροϊδία πια!).
Αντ΄αυτού επίσης, καθηγητές γιατροί (!!!)  δηλώνουν ότι δεν πρέπει να υποστηρίζουμε τους βαρέως και τελεσιδίκως καταδικασμένους πάσχοντες. Μόνον ο Θεός γνωρίζει κύριοι επιστήμονες πότε θα πεθάνει κάποιος, έστω και βαριά πάσχων. Δεν αποφασίζουμε εμείς οι γιατροί. Δεν μας έχει εκχωρηθεί τέτοιο δικαίωμα. Βέβαια αν το δει κανείς από την οικονομική πλευρά,  όπως τονίζει ο κύριος καθηγητής (είναι και υποψήφιος βουλευτής), ίσως υπάρχει κάποιο δίκιο, αλλά η οικονομική πλευρά αντιμετώπισης μιας νόσου παραβαίνει κάθε έννοια ηθικής και ανθρωπιάς. Μόνον Αυτός που δίνει τη ζωή μπορεί να την αφαιρεί. Ώφειλε να το γνωρίζει ο κύριος καθηγητής και του εύχομαι να μην βρεθεί ποτέ στη θέση των ασθενών του.
Πέραν αυτών θα πρέπει να αναρωτηθούμε προ τα που κυλάει το σύστημα υγείας με τους συχνούς θανάτους ασθενών ή τραυματιών λόγω έλλειψης επαρκών ιατρικών δομών.
Κάτι πρέπει να γίνει επιτέλους.
Ι. Καβαλιώτης – Παιδίατρος-Λοιμοξιωλόγος, τέως Διευθυντής Παιδιατρικής Κλινικής Νοσοκομείου Λοιμωδών Θεσσαλονίκης
Previous Article

Κόλαφος η Ελληνική Ομοσπονδία Καρκίνου για τις απάνθρωπες δηλώσεις του Σπύρου Πνευματικού

Next Article

Η εξοικείωση με το απαγορευμένο