Ποιος είστε επιτέλους κ.Χαρδαλιά;

Share:

Ποιος είστε επιτέλους κ.Χαρδαλιά που θα μας πείτε ότι φέτος θα εορτάσουμε την Παναγία διαφορετικά; Μήπως πήρατε κάποια πληροφορία άνωθεν; Μήπως συγκαλέσατε κάποια Οικουμενική Σύνοδο και αποφάνθηκε για την αλλαγή του τρόπου εορτασμού της Παναγίας; Αλλά δυστυχώς η ευθύνη σας είναι πολύ μικρότερη μπροστά στην ευθύνη που φέρει η φοβισμένη Ιεραρχία της Ελλάδος!

Στον αυριανό εορτασμό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου αναφέρθηκε κατά την διάρκεια της ενημέρωσης ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας κ. Νίκος Χαρδαλιάς.

“Η Κοίμηση της Θεοτόκου εορτάζεται από εμάς τους Ορθόδοξους Χριστιανούς σε κάθε άκρη της χώρας. Φέτος και αυτή η μέρα θα είναι διαφορετική. Θα την γιορτάσουμε όπως επιβάλλουν οι συνθήκες, τηρώντας όλους τους υγειoνομικούς κανόνες που συνιστούν οι ειδικοί, όπως ακριβώς τόνισε και ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος σε πρόσφατη δήλωσή του» τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Χαρδαλιάς.

“Γιορτάσαμε σε ακόμη πιο δύσκολες συνθήκες, σε συνθήκες πλήρους lock down την Μεγάλη Εβδομάδα και το Πάσχα και δείξαμε μεγάλη αυτοπειθαρχία με τεράστια συμβολή της ηγεσίας της Εκκλησίας. Το ίδιο καλούμαστε να κάνουμε και τώρα, τηρώντας πλήρως τους κανόνες που συνιστούν οι ειδικοί για τους Ναούς μας. Τηρώντας τον αριθμό, τις αποστάσεις και φορώντας τις μάσκες προστασίας” – συμπλήρωσε ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας.

Previous Article

Συνελήφθη Ιερέας διότι είπε την αλήθεια για την χρήση μάσκας στους Ναούς

Next Article

(Αν)ίερη μασκαράτα

Διαβάστε ακόμα