Πολιτικός θάνατος δια τους αντιχριστιανούς βουλευτάς

Share:
Ορθόδοξος Τύπος Εφημερίδα

Αγαπητοί μου Αδελφοί,
Κάθε φορά που παίρνω την Εφημερίδα μας αγανακτώ διαβάζοντας τα αίσχη των εκάστοτε Κυβερνώντων. Τους ψηφίσαμε και αυτοί (για να λαμβάνουν το μισθό τους) ωρκίστηκαν να εφαρμόζουν το σύνταγμα.
Εμερίμνησαν όμως οι ίδιοι αυτοί (Βουλευταί, Υπουργοί, Πρωθυπουργός) και κατήργησαν ωρισμένο άρθρο του Συντάγματος, που διατάσσει την ισότητα των πολιτών έναντι του ΝΟΜΟΥ. Αυτοί έχουν τη Βουλευτική Ασυλία και το «ανεύθυνο του» Πρωθυπουργού και των Υπουργών!, διότι αυτοί είναι περισσότερον… ίσοι από όλους εμάς, που τους εκλέγουμε…
Το καλό που έκαναν, εδώ και πολλά χρόνια, είναι το ότι κατήργησαν την ποινή του θανάτου.
Τότε, θα μου πείτε, γιατί γράφεις στην επικεφαλίδα της επιστολής σου «εις θάνατον»;
Αδελφοί μου, υπάρχουν δύο ειδών θάνατοι, βάσει των υπαρχόντων νόμων ο φυσικός θάνατος και «ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ».
Παρακαλώ να γράψετε κάτι στην Εφημερίδα μας και να απευθυνθείτε στους υποψηφίους βουλευτάς: Πρώτον, αν ψήφισαν το φυσικό θάνατο Εκατοντάδων χιλιάδων Ελληνοπαίδων, με τις χρηματοδοτούμενες από το Κράτος Αμβλώσεις και Εκτρώσεις. Δεύτερον, αν υπέγραψαν η αν συμφωνούν με το νόμο «περί συμβιώσεως των ομοφυλοφίλων» και της υιοθετήσεως υπ’ αυτών τέκνων. Τρίτον: Αν εν γνώσει τους κατήργησαν το άρθρο του Συντάγματος, που αναφέρεται στην πνευματική ανάπτυξη των Ελληνοπαίδων.
Θα πω και Ένα ακόμη, που εν γνώσει μου είναι Ποινικό αδίκημα. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας έχει ένα σωρό χαραμοφάηδες, τους οποίους ονομάζομε νομικούς Συμβούλους. Αυτοί βεβαίως δεν είναι ούτε Γιατροί ούτε Αρχιτέκτονες ούτε Καθηγηταί Ξένων γλωσ­σων, κατά τεκμήριον είναι τουλάχιστον γνώστες της Νομικής Επιστήμης.
Όταν ένα Νομοσχέδιο έρχεται προς Υπογραφήν, υπό του Προέδρου της Δημοκρατίας, αυτοί οι χαραμοφάηδες ελέγχουν το Νομοσχέδιο, αν συνάδει Συνταγματικά και δεν παραβαίνει κάποιο Άρθρο του Συντάγματος και δεν είναι αντίθετο με κάποιον υπάρχοντα Νόμο. Η τουλάχιστον ο ίδιος ο Πρόεδρος αν είδε τι θα υπογράψει, έχει το δικαίωμα να επιστρέψει ο,τι δεν συνάδει με το Σύνταγμα και τη συνείδησή του, χωρίς υπογραφή.
Πρότασή μου είναι να καταδικάσουμε με την ψήφο μας σε ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΘΑΝΑΤΟ «μαυρίζοντάς» τους στις προσεχείς Εκλογές.
Σας παρακαλώ γράφτε κάτι, με τη ωραία γραφίδα των συνεργατών σας, για να πληροφορηθεί όλος ο υγειώς σκεπτόμενος Ελληνικός κόσμος και να διαδοθεί από στόματος εις στόμα, ποίοι είναι εκείνοι που ψήφισαν αυτά τα εκτρώματα του Νόμου και ευχής έργο θα ήταν να καταργηθούν τα προνόμια των «επαγγελματιών» πολιτικών και να ανέλθουν στην ισότητα και στα οικονομικά βάρη έναντι του Κράτους.

Με την εν Χριστώ αγάπη
Αρχιμανδρίτης
Θεόκλητος Κ. Τσίρκας

Previous Article

«Κανείς δεν μπορεί να σε αδικήση, αν δεν αδικής εσύ ο ίδιος τον εαυτό σου»

Next Article

Οι σαθροί καρποί της Συνόδου της Κρήτης