π. Ιωάννης Διώτης: «Πάπα Είσαι αιρετικός»

Share:

Ομολογία πίστεως έκανε ο π. Ιωάννης Διώτης έξω από την Αρχιεπισκοπή Αθηνών διαμαρτυρόμενος για την επίσκεψη του Πάπα φωνάζοντας: «Πάπα Είσαι αιρετικός» (Σχόλιο Ο.Τ.)

Επεισόδιο με ιερέα κατά του Πάπα Φραγκίσκου: Φώναζε «Είσαι αιρετικός» (εικόνες & βίντεο)

Επεισόδιο σημειώθηκε έξω από την Αρχιεπισκοπή Αθηνών με ιερέα που διαμαρτυρόταν για την επίσκεψη του Πάπα Φραγκίσκου στην Αθήνα

Αναστάτωση επικράτησε το απόγευμα του Σαββάτου (4/12) έξω από την Αρχιεπισκοπή Αθηνών, εκεί όπου βρέθηκε ο Πάπας Φραγκίσκος, στην πρώτη ημέρα της επίσκεψής του στη χώρα μας.

Συγκεκριμένα, όταν ο Πάπας Φραγκίσκος έφτασε στην Αρχιεπισκοπή Αθηνών, εμφανίστηκε ένας ιερέας, ο οποίος διαμαρτυρόταν για την επίσκεψη του στην Ελλάδα.

«Πάπα είσαι αιρετικός» φώναξε ο ιερέας στον ποντίφικα την ώρα που εκείνος επισκεπτόταν την Αρχιεπισκοπή Αθηνών. Ο ιερέας φώναξε την φράση τρεις φορές καθώς ο πάπας Φραγκίσκος έφτανε για να συναντήσει τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο.

Αμέσως, αστυνομικοί που βρίσκονταν στο σημείο τον απομάκρυναν.

Πάπας Φραγκίσκος και Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος ανανέωσαν κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους, την υπόσχεση να ξεπεράσουν αιώνες δυσπιστίας και ανταγωνισμού των δύο εκκλησιών. Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος υποδέχθηκε τον ομόλογό του της Καθολικής Εκκλησίας «με αίσθημα τιμής και αδελφοσύνης».

Δείτε το βίντεο με τους αστυνομικούς που προσπαθούν απομακρύνουν τον ιερέα

Αστυνομικοί που βρίσκονταν στο σημείο απομάκρυναν τον ιερέα που διαμαρτυρόταν.

lawandorder.gr

Previous Article

Συλλογή υπογραφών για την άρση του υποχρεωτικού εμβολιασμού

Next Article

«Ζητήστε τώρα συγγνώμη για τα λάθη σας»!