Σημαντική μελέτη για την υπεροχή της φυσικής ανοσίας κατά του κορωνοϊοῦ.

Share:

Στην Ελλάδα, οι τηλέ-ειδικοί αναφέρουν κατηγορηματικά πως η ανοσία των εμβολίων είναι ισχυρότερη της φυσικής ανοσίας!

Ωστόσο, μελέτη του γερμανικού Ινστιτούτου Paul Ehrlich έρχεται να βάλει «φωτιά»! Αυτό γιατί αναφέρει πως όσοι έχουν αναρρώσει από τον COVID είναι καλά προστατευμένοι για περισσότερο από ένα χρόνο. Αυτό όμως ίσως δεν ταιριάζει στην πολιτική αντίληψη των υποστηρικτών του γενικού εμβολιασμού και ως εκ τούτου δύσκολα θα το δούμε στα μεγάλα μέσα ενημέρωσης.

Κόντρα στα τελευταία ευρήματα του Ινστιτούτου Robert Koch (RKI), η άλλη ομοσπονδιακή αρχή για την παρακολούθηση των εμβολίων στην Γερμανία, το Ινστιτούτο Paul Ehrlich (PEI), διαπίστωσε πως όσοι έχουν αναρρώσει, προστατεύονται καλά για περισσότερο από ένα χρόνο μετά, καθώς ανιχνεύονται αντισώματα για περισσότερες από 430 ημέρες!

ΠΗΓΗ: RT, Το Paul-Ehrlich-Institut βρίσκει αντισώματα μεγάλης διάρκειας σε όσους έχουν αναρρώσει – Η ομοσπονδιακή κυβέρνηση το αγνοεί αυτό

Συγκεκριμένα, στις 21 Ιανουαρίου, το PEI έδειξε την μελέτη του σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο της Φρανκφούρτης στο Μάιν στην αρχική του σελίδα. Οι έρευνες έδειξαν ότι μόλις άνθρωποι μολυνθούν με τον ιό SARS-CoV-2, αναπτύσσουν μια μακροχρόνια ανοσολογική μνήμη στο σώμα τους.

Οι ερευνητές μπόρεσαν να ανιχνεύσουν αντισώματα για «περισσότερες από 430 ημέρες μετά την μόλυνση» «χωρίς να είναι προβλέψιμο τελικό σημείο». Αυτό ισχύει και για τα αντισώματα που εξουδετερώνουν τον ιό. Ωστόσο, αυτό δεν μπορεί να αποδειχθεί με τα τεστ αντισωμάτων που χρησιμοποιούνται επί του παρόντος. Αυτά στοχεύουν μόνο ορισμένα αντισώματα, ο αριθμός των οποίων μειώνεται με την πάροδο του χρόνου. Κατά συνέπεια, η ανοσία επί του παρόντος προσδιορίζεται εσφαλμένα ή παρερμηνεύεται, σύμφωνα με το δημοσίευμα.

Πάντως, οι κρατικοί επιστήμονες/τηλέ-ειδικοί επιμένουν πως τα εμβόλια είναι η καλύτερη λύση απέναντι στην αντιμετώπιση του COVID και όλοι πρέπει να εμβολιαστούν.

www.el.gr

Previous Article

Ἡ ἀνακομιδή τοῦ λειψάνου τοῦ Ἁγίου Ἰωάννου Χρυσοστόμου

Next Article

Ανώτατο Δικαστήριο της Νέας Υόρκης μπλόκαρε την απαίτηση για χρήση μάσκας σε δημόσιους χώρους