Στην Ευρωπη έχουμε 44.348 θανάτους οι οποίοι σχετίζονται με εμβόλια. Όταν υπάρχουν τέτοια στοιχεία δεν μπορείς να υποστηρίξεις υποχρεωτικότητα εμβολιασμού

Share:

“Ξαφνικίτιδα είναι ο αιφνίδιος θάνατος.” δήλωσε στον Focus FM 103.6 και το δημοσιογράφο Στέφανο Δαμιανίδη ο επεμβατικός καρδιολόγος, Αργύρης Νταλιάνης.

“Και αιφνίδιος θάνατος σημαίνει, σε μεγάλο ποσοστό ότι έχει σταματήσει η καρδιά”, συνέχισε ο κος Νταλιάνης. “Σε έναν ηλικιωμένο το αίτιο θα λέγαμε ότι είναι αναμενόμενο, αλλά το αίτιο της ανακοπής σε νέους ανθρώπους που παρατηρειται όλο και πιο συχνά στις μέρες μας, μετά την έναρξη των εμβολιασμών και σε όλο τον κόσμο, μας έχει σοκάρει. Μέχρι 7/5/2022, σε βάση δεδομένων που αφορά 27 κράτη μέλη της ΕΕ και σε δηλωμένες κίτρινες κάρτες, έχουμε 44.348 θανάτους οι οποίοι σχετίζονται με εμβόλια.Το αν φταίει  όχι το εμβόλιο, είναι μια περαιτέρω συζήτηση. Αλλά και μόνο το γεγονός ότι σχετίζονται με αυτό, δημιουργεί διάθεση για περισσότερη διερεύνηση”.

“Μιλάμε για τόσους θανάτους, για εκατομμύρια παρενέργειες, οι μισές από τις οποιες είναι πολύ σοβαρές.Θα έπρεπε να έχουμε καταγράψει τις διαστάσεις του φαινομένου για να το μελετήσουμε. Όταν υπάρχουν τέτοια στοιχεία δεν μπορείς να υποστηρίξεις υποχρεωτικότητα εμβολιασμού. Οπωσδήποτε μία πράξη η οποία έχει σοβαρές παρενεργειες , ενδεχομένως και θάνατο, πρέπει να είναι στη δυνατότητα του καθενός να την αρνηθεί”.

“Όπως εξελίσσεται η πανδημία, φαίνεται ότι τα εμβολια δεν καλύπτουν στα ποσοστά εκείνα τα οποία θεωρούνται υποχρεωτικά για να αδειοδοτηθεί ενα σκεύασμα”.

Αναφορικά με τη νέα διαμαρτυρία των υγειονομικών κατά του υπουργού υγείας Θάνου Πλεύρη, ο κος Νταλιάνης δήλωσε:

“‘Έχουν περάσει  8 μήνες και έχουμε άλλους 8 οπου ο κος Πλεύρης και αυτή η κυβέρνηση που ειναι το πρόσωπο της νέας τάξης πραγμάτων  έχουν πόσες χιλιάδες υγειονομικούς στην ανεργία. Μιλάμε για παντελή έλλειψη των χρειωδών για να επιβιώσουν.  Και ο κος Πλεύρης εμφανίζει το πρόσωπο της παγκοσμιοποιησης στην πιο σκληρή της μορφη. Λογικό να δημιουργήσει  αντίδραση.Κάνει ακόμα και τον πολιτισμενο άνθρωπο, να γίνεται θηρίο. Και πολύ ήπια αντέδρασαν.”

focusfm.gr

Previous Article

Πόντος και Μ. Ασία…. μία η γενοκτονία

Next Article

Αἰφνίδιος θάνατος.