Στον Ι. Ναό των Αγ. Αντωνίου και Θεοδοσίου της Λαύρας των Σπηλαίων εκτέλεσαν τραγούδι με θέμα τη δολοφονία του μοσχοβίτη!

Share:

Στον Ιερό Ναό των Αγίων Αντωνίου και Θεοδοσίου της Λαύρας των Σπηλαίων, από όπου εκδιώχθηκε η Ουκρανική Ορθόδοξη Εκκλησία, οι Αρχές οργάνωσαν συναυλία, όπου παίχθηκε τραγούδι με θέμα τη δολοφονία του μοσχοβίτη.

Στις 23 Ιανουαρίου του 2023, στον Ιερό Ναό των Αγίων Αντωνίου και Θεοδοσίου της Λαύρας των Σπηλαίων του Κιέβου, με αφορμή την Ημέρα της Ουκρανικής Ενότητας, πραγματοποιήθηκε συναυλία του συγκροτήματος «Хорея казацкая» με θέμα «Το πνεύμα της ελευθερίας». Σε αυτήν, εκτός των άλλων, εκτελέστηκε και τραγούδι με θέμα τη δολοφονία του μοσχοβίτη και την καταστροφή της Μόσχας, κάτι που το «ευλογεί ο Ιησούς». Απόσπασμα από το βίντεο με σχετικό τραγούδι ανέβασε στο λογαριασμό της στο facebook η νομικός Βικτώρια Κοχανόβσκαγια.

Αργότερα, το facebook διέγραψε τη δημοσίευση της Κοχανόβσκαγια, όπου είχε 58 χιλιάδες προβολές, οπότε η ίδια ανήρτησε το βίντεο ξανά.

Όπως σχολίασε η Κοχανόβσκαγια: «Το facebook… μπλοκάρει συστηματικά τα βίντεο με τη βεβήλωση της «Λαύρας των Σπηλαίων του Κιέβου», η οποία έλαβε χώρα στις 22.01.2023 από ψευτοπατριώτες, μετά από άδειες που εξασφάλισαν από το Υπουργείο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ της Ουκρανίας».

Γιαροσλάβ Νίβκιν
Μετάφραση για την πύλη gr.pravoslavie.ru: Αναστασία Νταβίντοβα

Previous Article

ΔΙΑΛΟΓΙΚΗ ΣΥΖΗΤΗΣΙΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΚΩΝ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ

Next Article

Ρωμηοὶ καὶ Ἕλληνες