Στρατόπεδα συγκέντρωσης στον Καναδά για τους φορείς του COVID-19!

Share:

Σάλος έχει ξεσπάσει στον Καναδά, από τα σχέδια της κυβέρνησης να κατασκευάσει στρατόπεδα για τους φορείς του COVID-19 προκειμένου να τους περιορίζει υποχρεωτικά εκεί, ώστε να περιορισθεί ο κίνδυνος μετάδοσης του ιού στην κοινωνία!

Αυτό τουλάχιστον φαίνεται από την δημόσια διακήρυξη , στην αντίστοιχη «Διαύγεια» του Καναδά, υποβολής προσφορών για την κατασκευή στρατοπέδων συγκέντρωσης ατόμων που «σχετίζονται με τον ιό COVID-19».

Όπως αναφέρεται: «Η κυβέρνηση του Καναδά (GoC) αναζητά πληροφορίες και συμβουλές από την βιομηχανία για την κατασκευή «ομοσπονδιακών στρατοπέδων απομόνωσης τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν για μια σειρά ρόλων και για τα άτομα που σχετίζονται με τον κορωνοϊό».

Σε άλλο σημείο της διακήρυξης αναφέρεται: «Η κυβέρνηση του Καναδά (GoC) εξετάζει να εμπλέξει ιδιωτικούς φορείς για την κατασκευή στρατοπέδων (σ.σ. τα ονομάζει τοποθεσίες) για σκοπούς απομόνωσης/καραντίνας για τη στέγαση και φροντίδα ατόμων που σχετίζονται με την επιδημία του COVID-19 για λόγους δημόσιας υγείας».

Η αφορμή είναι ο κοροναϊός αλλά αυτό θυμίζει πρακτικές της «ναζιστικής Γερμανίας»…

crashonline.gr

Previous Article

Διεθνής κατακραυγή γιά τήν νέα πρόκληση τῶν Τούρκων

Next Article

12 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1944 – Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ 

Διαβάστε ακόμα