Συγχαρητήρια στον Μητροπολίτη Πολωνίας για την παρέμβαση του

Share:

Συγχαρητήρια αξίζουν στον Μητροπολίτη Βαρσοβίας και πάσης Πολωνίας για την παρέμβασή του! Λέει πικρές αλήθειες, τις οποίες οι δικοί μας Αρχιερείς δεν τολμούν! Συγχαίρει ακόμα τον αγωνιστή Ιεράρχη Μητροπολίτη πρώην Καλαβρύτων κ. Αμβρόσιο, ο οποίος δεν δίστασε να φωνάξει ότι : “Η Ηγεσία της Εκκλησίας της Ελλάδος πρόδωσε την αποστολή της! Ναι, θα το επαναλάβω: Ἡ Oρθοδοξία στην Eλλάδα μας προδόθηκε από την Εκκλησιαστική της Διοίκηση¨.

Επιστολή προς τον Σεβ. Μητροπολίτη πρ. Καλαβρύτων κ. Αμβρόσιο έστειλε ο Μακαριώτατος Μητροπολίτης Βαρσοβίας και πάσης Πολωνίας κ. Σάββας.

Ο Μητροπολίτης Σάββας στην επιστολή του αναφέρεται στο κλείσιμο των Ιερών Ναών στην Ελλάδα, την παρεμπόδιση προσέλευσης στην Θεία Ευχαριστία και τις ποινικές διώξεις σε Μητροπολίτες και κληρικούς.

“Ελλάς, που έστιν η πιστότης σου προς την Ορθοδοξίαν και προς την πλουσίαν παράδοσιν των Αγίων Πατέρων;” αναρωτιέται ο Προκαθήμενος της Εκκλησίας της Πολωνίας.

Σε άλλο σημείο ο Μητροπολίτης Σάββας συγχαίρει τον Μητροπολίτη πρ. Καλαβρύτων Αμβρόσιο για την στάση του στα παραπάνω θέματα και τον ευχαριστεί για την πιστότητα προς τους Αγίους Πατέρες.

romfea.gr

Previous Article

Σε αργία ιερέας επειδή πραγματοποίησε αγιασμούς!

Next Article

Ἀρχ. Μᾶρκος Μανώλης, ὁ Παρηγορητής

Διαβάστε ακόμα