Σχισματικός ουκρανός “ιερέας” απειλεί να σκοτώσει ιερέα της Ουκρανικής Εκκλησίας

Share:

Ο σχισματικός κληρικός του Επιφανίου απείλησε να σκοτώσει έναν ιερέα της Ορθόδοξης Εκκλησίας της Ουκρανίας επειδή “μιλούσε”.

Ο «ιερέας» της OCU, Πέτρο Σοκόλοβσκι, απειλεί τον Αρχιεπίσκοπο Πάβελ Μπέλι, κληρικό της Επισκοπής του Κιέβου της UOC, με βίαιο θάνατο. Ο ιερέας δημοσίευσε φωτογραφίες από τα απειλητικά μηνύματα στη σελίδα του στο Facebook.

“Ακούστε, Pavel Bely, μην ενεργείτε πάρα πολύ στη γη μας, αλλιώς δεν θα είστε λευκοί (το επώνυμο του ιερέα Bely σημαίνει” λευκό “- Trans.) Στο ουκρανικό έδαφος της μαύρης γης”, έγραψε ο Petro Sokolovsky. Η σελίδα του στο κοινωνικό δίκτυο δείχνει ότι εργάζεται στο OCU.

Σε απάντηση, ο ιερέας του UOC σημείωσε ότι ο Κύριος είναι πάνω απ ‘όλα – είναι όλα στα χέρια του Θεού.

Στη συνέχεια, ο εκπρόσωπος της OCU εξέφρασε τις απειλές του ξανά: «Σας οδηγούν στο στόχο, ετοιμαστείτε να ταφείτε. Θα σας «φροντίσουμε». “

Ο Αρχιεπίσκοπος Πάβελ Μπέλι εκπλήσσεται που τέτοιοι «κληρικοί» υποστηρίζονται από την κυβέρνηση, επειδή ενεργούν με τη σιωπηρή συγκατάθεσή της.

«Τέτοιοι ντυμένοι εκπρόσωποι της σχισματικής οργάνωσης της OCU, που αυτοαποκαλούνται« ιερείς », απειλούν μη βία», είπε ο ιερέας. “Εδώ είναι η ελευθερία συνείδησης, θρησκείας και αληθινής” δημοκρατίας “.”

Νωρίτερα, το UOJ ανέφερε ότι ένας άλλος «ιερέας» της OCU στο συνέδριο του κόμματος Poroshenko αστειεύτηκε για τον Θεό και τη Βίβλο.

spzh.news

Previous Article

Ὄχι στὴν ζωὴ τῆς εὐκολίας!

Next Article

Καρδιολόγος γιατρός αποκαλύπτει ότι προσπαθούν να σπείρουν τον φόβο

Διαβάστε ακόμα