Τεκμήρια ύπαρξης ναζιστών στον ουκρανικό στρατό από Ρώσο αντιπροσώπο του ΟΗΕ

Share:

 

Έδειξε την φωτογραφία με τον Ουκρανό πρόεδρο να δημοσιεύει Ουκρανό στρατιώτη με διακριτικά ss

Μια συνέντευξη στο Sky News με τον Αναπληρωτή Μόνιμο Αντιπρόσωπο της Ρωσίας στα Ηνωμένα Έθνη, Ντμίτρι Πολυάνσκι, διακόπηκε ΑΠΟΤΟΜΑ, όταν αναφέρθηκε ότι ο Πρόεδρος Ζελένσκι ανάρτησε μια εικόνα ενός στρατιώτη που φοράει διακριτικά των SS, είδηση που είχε δημοσιευτεί φυσικά στο ΕΛ!

Συγκεκριμένα, ο Ζελένσκι δημοσίευσε ανάρτησή του για την Ημέρα της Νίκης μαζί με μια συλλογή από εικόνες Ουκρανών στρατιωτών και αμάχων.

Ωστόσο, όταν αποκαλύφθηκε ότι ένας από τους Ουκρανούς στρατιώτες φορούσε σύμβολο της μεραρχίας Totenkopf των SS, η ανάρτηση διαγράφηκε βιαστικά.

Κατά την διάρκεια της συνέντευξης, ο Polyanskiy αναφέρθηκε στο περιστατικό!

«Ξέρετε τι είναι;;; Είναι ένα έμβλημα μιας γερμανικής μεραρχίας των SS στον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο. Ο Ζελένσκι δημοσίευσε κατά την Ημέρα της Νίκης ένα έμβλημα ενός μαχητή του Δεξιού Τομέα με αυτό το έμβλημα, λέγοντας ότι αυτό είναι σύμβολο του αγώνα κατά του ναζισμού», είπε ο Polyanskiy.

«Η ανάρτηση διαγράφηκε μετά από μισή ώρα, αλλά, φυσικά, έχει μείνει ένα αντίγραφο αυτής… Ξεχάσατε όλα αυτά για τα οποία πολεμήσαμε! Η εν λόγω μεραρχία ήταν υπεύθυνη για τη, δολοφονία 100 Βρετανών στην Γαλλία στην αρχή του Β’ Παγκοσμίου! Φαίνεται πως το Ηνωμένο Βασίλειο καλύπτει τώρα τις ουκρανικές αρχές, οι οποίες εμφανίζουν ναζιστικά σύμβολα κατά την Ημέρα της Νίκης», πρόσθεσε.

Και τότε ο τηλέ-παρουσιαστής του SKYNEWS αναγκάστηκε να τον διακόψει απότομα!

 

ksipnistere.com

Previous Article

Ὁ ἅγιος Νεομάρτυς Ἰωάννης ὁ χρυσοχόος

Next Article

Ευρώπη Καλεί Κίνα: Αυτά Έρχονται Την Ώρα Που Ρωσία Και ΝΑΤΟ «Σκοτώνονται» Στην Ουκρανία!