Τι άλλο θα συμβή προεκλογικώς;

Share:

Η δεξιά παράταξη ψηφίζει αντιευαγγελικά νομοθετήματα εντός της Βουλής, εκτός όμως προσπαθεί να κολακεύσει τον κλήρο και να παραπλανήσει τον πιστό λαό. Όπως κατέστη γνωστόν από την ιστοσελίδα candiadoc.gr της 18ης Νοεμβρίου 2018:

«Το όνομα του Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης Άνθιμου αναμένεται να λάβει πλατεία στην Πυλαία και συγκεκριμένα στον οικισμό Κωνσταντινουπολίτικα, όπως αποφασίστηκε κατά την τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Πυλαίας Χορτιάτη.

Η συγκεκριμένη πρόταση ονομασίας πλατείας εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία από τους δημοτικούς συμβούλους της διοικούσας παράταξης Καϊτεζίδη, με τις υπόλοιπες τρεις παρατάξεις της αντιπολίτευσης να αντιδρούν και να ψηφίζουν αρνητικά. Αξίζει να σημειωθεί πως το όνομα του κ. Καϊτεζίδη είναι ένα από τα ονόματα που εξετάζει ο Κυριάκος Μητσοτάκης για τη δημαρχία Θεσσαλονίκης…

Αξίζει να σημειωθεί ότι έχουν γίνει οι απαραίτητες επαφές με το Φανάρι και είναι εξαιρετικά πιθανό ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος να μεταβεί στη Θεσσαλονίκη, για να θεμελιώσει τα έργα της πλατείας».

Previous Article

Αφήστε με να ζήσω!

Next Article

Συνάντηση Καμμένου με ΙΣΚΕ