Τουρκικά αλιευτικά στα ΚΥΘΗΡΑ γιατί όπως μας είπαν «η συνεκμετάλλευση δεν είναι ταμπού»!

Share:

 

Για τη συνεκμετάλλευση ακούσαμε πολλά σε αυτή την προεκλογική περίοδο…Μεταξύ αυτών η Ντόρα Μπακογιάννη αλλά και …ο τουρκοφάγος Γιώργος Καρατζαφέρης μας είπαν ότι δεν θα πρέπει να αποτελεί ταμπού…

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη που σήμερα κρίνεται «πούλησε» την τελευταία τετραετία πολύ «πατριωτισμό» ο οποίος όπως φαίνεται την εξυπηρέτησε πάρα πολύ στα 15 δις απευθείας αναθέσεις εξοπλισμών που έκανε. Εξαιρώντας Rafale και Belharra , πολλά από όσα ανέθεσε χρειάζονται μελέτη…

Το αποτέλεσμα της εξωτερικής και αμυντικής πολιτικής της κυβέρνησης Μητσοτάκη στις φωτογραφίες που μας ήρθαν από …τα Κύθηρα!!!

 

Τουρκικά αλιευτικά ψαρεύουν ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΑ έξω από το Καψάλι! Δεν τους ενοχλεί κανείς όπως και κανένας δεν εξηγεί στους εξοργισμένους πολίτες των Κυθήρων που μας στέλνουν τις φωτογραφίες τι συμβαίνει!

Έχουμε συμφωνήσει κάτι με την Τουρκία που έχουν ξεχάσει να μας το πουν;

Δεν προσπερνάμε ότι τα κόμματα της αντιπολίτευσης δεν έχουν κάνει το θέμα σημαία τους, τηρώντας χαμηλούς τόνους στην κριτική για όσα παράδοξα και σε κάποιες περιπτώσεις ασύλληπτα έχουμε διαπιστώσει να συμβαίνουν επί διακυβέρνησης Κυριάκου Μητσοτάκη στα εθνικά θέματα.

Τα τελευταία χρόνια τα τουρκικά αλιευτικά ψαρεύουν ΟΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ στην ελληνική επικράτεια και δεν τους ενοχλεί κανένας! Επιπλέον η κυβέρνηση Μητσοτάκη επέτρεψε την πώληση της μεγαλύτερης ελληνικής αλιευτικής εταιρείας σε Τούρκους για χρέη  6,2 εκατομμυρίων ευρώ!!! Αν θυμηθούμε πόσα χρήματα έχουν πεταχθεί από το παράθυρο τα τελευταία χρόνια μοιάζει τουλάχιστον ύποπτη η αδιαφορία της κυβέρνησης Μητσοτάκη για την εξαγορά της εταιρείας Καλιμάνη από Τούρκους.

Previous Article

Δέν μπόρεσαν νά ψηφίσουν οἱ Ἕλληνες τῆς Ρωσίας (καί ὄχι μόνο…)

Next Article

Λεβέντικη σέρρα στο Σύνταγμα, για τα 104 χρόνια από τη Γενοκτονία των Ποντίων