Το Βελιγράδι ραπίζει την ΕΕ και το χαστούκι καλό είναι το ακούσουν και στην Αθήνα

Share:

Βομβαρδισμός Σερβίας από το ΝΑΤΟ

 

   Στην χώρα όπου «άνθισαν» και επανήλθαν παρά την ολοκληρωτική καταστροφή οι «βάστα γερά Γερούν» θα ακούγονται …εξτρεμιστικές οι δηλώσεις του Αλεξάντερ Βούλιν ,αναπληρωτή πρωθυπουργού της Σερβίας κατά της επικίνδυνης πλέον Ευρωπαϊκής Ένωσης. Επικίνδυνης, γιατί επιμένει να ξαναγράψει την ιστορία από τη «μία πλευρά» και μ΄ αυτό τον τρόπο να «ξεπλύνει» όσους ευθύνονται για το αιματοκύλισμα της ευρωπαϊκής ηπείρου και του κόσμου ολόκληρου στο παρελθόν.

Οι δηλώσεις του αναπληρωτή πρωθυπουργού της Σερβίας ανεξάρτητα από το αν κάποιος συμφωνεί ή όχι , δείχνουν ότι όλες οι χώρες, όσο «αδύναμες» κι αν θεωρούνται , έχουν κάποια αξιοπρέπεια και κόκκινες γραμμές, τις οποίες δεν ξεπουλάνε για χάρη κανενός ευρωπαίου γραφεικράτη.

Η ΕΕ κοροϊδεύει εδώ και χρόνια την Σερβία με τη γνωστή τακτική: «κάντε αυτό ,κάντε εκείνο για να μπείτε στην ευρωπαϊκή οικογένεια». Στις Βρυξέλλες θα γνωρίζουν ότι δημοσκοπικά τουλάχιστον οι Σέρβοι έχουν γράψει στα παλιά τους τα παπούτσια την «ευρωπαϊκή προοπτική» τους! Βλέπουν κι έχουν καταλάβει γύρω τους…

Με αυτά τα δεδομένα μπορεί στην Αθήνα να σοκάρονται όσοι άνευ όρων έχουν παραδοθεί στην… «αρχοντο-χωριάτικη» άποψη, «πρώτα Ευρωπαίοι και μετά Έλληνες», με όσα ο Αλεξάντερ Βούλιν απάντησε στην ΕΕ . Απάντηση που έχει να κάνει με τη νέα απαίτηση των Βρυξελλών προς το Βελιγράδι για τη σφαγή της Σρεμπρένιτσα.

Οι δηλώσεις που κάποιοι εδώ στα μέρη μας θα πρέπει να διαβάσουν:

«Η Ευρωπαϊκή Ένωση ζήτησε αρχικά από τη Σερβία να εκδώσει τον Πρόεδρο Μιλόσεβιτς και όλους εκείνους που ηγήθηκαν του αγώνα κατά της επιθετικότητας του ΝΑΤΟ, στη Χάγη και αυτό ήταν προϋπόθεση για την ένταξη στην ΕΕ.

Το επόμενο αίτημα ήταν να επιτραπεί η ληστρική ιδιωτικοποίηση, μετά να αναγνωριστεί το λεγόμενο Κοσσυφοπέδιο, μετά να επιβληθούν κυρώσεις στη Ρωσική Ομοσπονδία και τώρα ο εκπρόσωπος της Επιτροπής της ΕΕ Stano, μας ενημέρωσε ότι όσοι δεν αναγνωρίζουν τη «γενοκτονία» στη Σρεμπρένιτσα δεν θα μπορέσουν να ενταχθούν στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Δεν θα αργήσει η Ευρωπαϊκή Ένωση να απαιτήσει να ενσωματωθεί στο εκπαιδευτικό και νομικό μας σύστημα το ψήφισμα που χορηγεί η Γερμανία, σε μια χώρα που ήταν μέρος της αποικιακής αυτοκρατορίας της.

Αν δεν δεχθούμε να διδάξουμε στα παιδιά μας ότι είναι απόγονοι εγκληματιών και αν δεν κρίνουμε αυτούς που αντιτίθενται σε αυτό το ψέμα, δεν θα μπορέσουμε να μπούμε στην Ε.Ε.

Σύντομα, όσοι μας υπενθυμίζουν ότι η ΕΕ είπε ψέματα στη Σερβία ότι θα εφαρμοστεί η Συμφωνία των Βρυξελλών, ή ότι η Συμφωνία του Ντέιτον θα τηρηθεί, ότι η EULEX θα είναι ουδέτερη ως προς το καθεστώς και θα προστατεύει τους Σέρβους, θα οδηγηθούν επίσης στα δικαστήρια.

Το μόνο που δεν μπορεί να αμφισβητηθεί είναι ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση καθοδηγείται από ψεύτες ,γιατί  δεν υπήρξε γενοκτονία στη Σρεμπρένιτσα.

Οι Σέρβοι δεν είναι γενοκτονικός λαός, όσο κι αν μας απειλείτε και μας τιμωρείτε».

Απόσπασμα από τις δηλώσεις του αναπληρωτή πρωθυπουργού της Σερβίας, Aleksandar Vulin, ως απάντηση στη δήλωση του εκπροσώπου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Peter Stano, 14 Μαΐου 2024.

Πηγή: Politica – militaire.gr

Previous Article

Βόλος: Αθωώθηκαν πανηγυρικά μοναχοί για διασπορά ψευδών ειδήσεων

Next Article

“Θεέ μου τι μπλε ξοδεύεις για να μη σε βλέπουμε”!