Το διεθνές δικαστήριο δέχεται αγωγή λόγω παραβίασης του Κώδικα της Νυρεμβέργης

Share:

Το διεθνές δικαστήριο δέχεται αγωγή λόγω παραβίασης του Κώδικα της Νυρεμβέργης από την ισραηλινή κυβέρνηση και την Pfizer

(Από την γερμανική ιστοσελίδα https://uncutnews.ch/der-internationale-strafgerichtshof-nimmt-eine-klage-wegen-verletzung-des-nuernberger-kodex-durch-die-israelische-regierung-und-pfizer-an/

14 Μαρτίου 2021)

Οι δικηγόροι Ruth Makhacholovsky και Aryeh Suchowolski κατέθεσαν το προηγούμενο Σαββατοκύριακο στο δικαστήριο της Χάγης αγωγή ενάντια την παραβίαση εκ μέρους της ισραηλινής κυβέρνησης και άλλων υπαιτίων του κώδικα της Νυρεμβέργης.

Ο κώδικας της ιατρικής ηθικής της Νυρεμβέργης περιέχει μια σειρά αρχών για πειράματα σε ανθρώπους, οι οποίες προέκυψαν από τις συζητήσεις της δίκης της Νυρεμβέργης στο τέλος του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου. Συγκεκριμένα ο κώδικας αναφέρεται σε σκέψεις και επιχειρήματα, με βάση των οποίων κατηγορήθηκε η ιεραρχία των ΝΑ και κάποιοι ιατροί για την απάνθρωπη αντιμετώπιση κρατουμένων των Στρατοπέδων Συγκεντρώσεων, όπως π.χ. ο ιατρός Josef Mengele για τα ιατρικά του πειράματα.

Ο Κώδικας της Νυρεμβέργης δημοσιεύτηκε στις 20 Αυγούστου 1947 μετά τις δίκες της Νυρεμβέργης (Αύγουστος 1945 ως Οκτώβριος 1946). Περιέχει αρχές για ιατρικά πειράματα σε ανθρώπους, επειδή κατά τη διάρκεια της δίκης αρκετοί από τους κατηγορημένους πρόβαλαν ως επιχείρημα, ότι τα δικά τους πειράματα δεν διέφεραν σχεδόν καθόλου από τα προπολεμικά, επειδή δεν υπήρχαν νόμοι, οι οποίοι χαρακτήριζαν αυτά τα πειράματα ως έννομα ή παράνομα.

People of Truth κατέθεσε τώρα αγωγή εναντίον της ισραηλινής κυβέρνησης για διεξαγωγή παράνομων πειραμάτων της Pfizer σε ισραηλινούς πολίτες. “Η οργάνωση αποτελείται από δικηγόρους, ιατρούς, ακτιβιστές και διάφορους πολίτες, οι οποίοι αποφάσισαν να διεκδικήσουν το δημοκρατικό τους δικαίωμα, να μη γίνονται αποδέκτες μια πειραματικής φαρμακευτικής αγωγής (εμβόλιο-COVID) και οι οποίοι αισθάνονται, ότι υφίστανται πολύ μεγάλη και βαριά παράνομη πίεση εκ μέρους της ισραηλινής κυβέρνησης.”

Γι’ αυτό ζητούν:

Quelle: https://israel-news.co.il/archives/24845

Previous Article

Ἐπιχειροῦν τὴν ἀλλοίωσιν τοῦ ἑορτασμοῦ τοῦ Πάσχα!

Next Article

Ακόμη και οι Τούρκοι έκαναν τουμπεκί….