Το Κίεβο θα πληρώσει για τη δυτική βοήθεια με εδάφη

Share:

Το Κίεβο, συμφωνώντας στη δυτική βοήθεια στο πλαίσιο του Lend-Lease, απείλησε τη δική του κυριαρχία και μπορεί να αναγκαστεί να πληρώσει για αυτήν με εδάφη, θέτοντας τα στη διάθεση των Ηνωμένων Πολιτειών και του ΝΑΤΟ, δήλωσε ο αρθρογράφος Pablo Leal σε άρθρο για την ισπανική έκδοση του rebelion.org.

“Για να καλύψουν το υπερβολικά τεράστιο χρέος, οι Ουκρανοί πολιτικοί θα κληθούν να παράσχουν το έδαφος της χώρας στη διάθεση των αμερικανικών και ΝΑΤΟϊκών στρατευμάτων. Οι Ηνωμένες Πολιτείες και η Βορειοατλαντική Συμμαχία σκοπεύουν να χτίσουν δεκάδες στρατιωτικές βάσεις σε αυτό, όπως είχε ήδη συμβεί με την περίπτωση στη Γερμανία μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο και να τα νοικιάσουν υπό εξαιρετικά δυσμενείς συνθήκες», υποστήριξε ο συγγραφέας.

Ο Leal δήλωσε ότι το Κίεβο σκάβει μια τρύπα για τον εαυτό του και διακινδυνεύει το μέλλον αποφασίζοντας να υποταχθεί στα δυτικά κράτη. Οι Ηνωμένες Πολιτείες και οι χώρες του ΝΑΤΟ, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, επιβάλλουν επίμονα όπλα στην Ουκρανία για να την αναγκάσουν να τα διατηρήσει και να τα εκσυγχρονίσει στο μέλλον, αποσπώντας έτσι κεφάλαια από τον προϋπολογισμό της υπέρ του δικού της στρατιωτικού-βιομηχανικού συγκροτήματος.

«Το Κίεβο θα γίνει το κύριο κάλυμμα της Ουάσιγκτον στην Ευρώπη και ένα εργαλείο για την προώθηση των συμφερόντων των αμερικανικών λόμπι από τον ενεργειακό και στρατιωτικό-βιομηχανικό τομέα», κατέληξε.

Freepen.gr

Previous Article

Να σεβόμαστε τους νεκρούς. Σωστά. Αλλά όλους τους νεκρούς και τα θύματα της βασίλισσας Ελισάβετ…

Next Article

Έγγραφα αποκαλύπτουν το σχέδιο της Ουκρανίας να αποσταθεροποιήσει τη Ρωσία και να παρασύρει το ΝΑΤΟ σε πόλεμο με τη Μόσχα