Το Πατριαρχείο Γεωργίας για την Παρέλαση των ΛΟΑΤ

Share:

H Εκκλησία της Γεωργίας διαμαρτύρεται για την παρέλαση των ΛΟΑΤ και είναι αξιέπαινη για την εγρήγορση της. Η Ελλαδική Εκκλησία δεν μπορούσε να βγάλει μία σχετική ανακοίνωση, ώστε να ενημερώσει τον Ορθόδοξο λαό; 

Την έντονη αντίδρασή του για την προγραμματισμένη παρέλαση των ΛΟΑΤ (Gay Pride) στην Τιφλίδα εκφράζει με ανακοίνωσή του το Πατριαρχείο της Γεωργίας.

«Ο τρόπος ζωής που ακολουθούν οι ΛΟΑΤ είναι η αμαρτωλός και έτσι έρχεται σε αντίθεση τόσο με τη χριστιανική πίστη όσο και με τις διδασκαλίες των παραδοσιακών θρησκειών και των ηθικών αξιών εν γένει» αναφέρεται στην ανακοίνωση και προστίθεται:

«Δυστυχώς, ορισμένες ομάδες ΛΟΑΤ και οι υποστηρικτές τους παρέχουν πληροφορίες σε ξένες χώρες, ότι είναι βαθιά καταπιεσμένες και διωγμένες στη Γεωργία. Θέλουν έτσι να προβάλουν τη δραστηριότητά τους ως αγώνα κατά των διακρίσεων και στην πραγματικότητα προωθούν τον τρόπο ζωής τους».

Το Πατριαρχείο Γεωργίας υπογραμμίζει ότι το γεγονός αυτό εγκυμονεί μεγάλο κίνδυνο και καλεί την κυβέρνηση να το αποτρέψει.

.orthodoxianewsagency.gr

Previous Article

Ἀνεξέλεγκτα οἰκουμενιστικὰ ἀνοίγματα εἰς τὴν Σκανδιναυΐαν!

Next Article

Συνελήφθη Ρουμάνος για τις κλοπές ταμάτων από τη Μονή Ιβήρων

Διαβάστε ακόμα