Τόσα χρόνια πέρασαν και τα προβλήματα παραμένουν

Share:

Παρακολουθήστε την συγκλονιστική ομιλία της νεαρής Ελεονώρας Κοκοβέση στην Βουλή των Ελλήνων που έγινε το 1996. Η ομιλία της θα έπρεπε να αφυπνίσει όλους τους Ελληνες και ακόμα περισσότερο τους βουλευτές και την κυβέρνηση. Δυστυχώς μετά από τόσα χρόνια η κατάσταση δεν βελτιώθηκε. Δεν είναι τυχαίο ότι η Ελεονώρα Κοκαβέση πέρασε δυο νύχτες στα κρατητήρια της Αυλώνας κι αυτό έχει συγκλονίσει τους κατοίκους της Χιμάρας, τονίζοντας πως η σύλληψη ανηλίκων είναι κατάφωρη αντισυνταγματική παραβίαση.
Πηγή: Himara.gr | Ειδήσεις απ’ την Βόρειο Ήπειρο

Ήταν Παρασκευή 19 Ιουνίου του 1996, όταν στην Α’ σύνοδο της Βουλής των Εφήβων η νεαρή Χιμαραία Ελεονώρα Κοκαβέση έκλεψε την παράσταση. Κατάφερε σε δέκα μόλις λεπτά να παρουσιάσει το τεράστιο πρόβλημα της έλλειψης Ελληνικών σχολείων στη Βόρειο Ήπειρο αλλά και τα προβλήματα των Βορειοηπειρωτών που ήρθαν να ζήσουν στην Ελλάδα.

Το βίντεο αυτό έπαιζε για μέρες σε όλα τα ιδιωτικά τηλεοπτικά κανάλια αλλά και στις εφημερίδες που έκαναν αναφορά με σχετικά άρθρα. Ένα εξ’ αυτών (ΕΘΝΟΣ 20-6-96) έγραφε μάλιστα πως ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κ. Στεφανόπουλος δάκρυσε και η Βουλή ρίγησε!

 

Himara.gr

Previous Article

Είμαστε υπο την εξουσία των Ευρωπαϊκών δυνάμεων

Next Article

Η περίπτωση του Αγίου Κυρίλλου δεν συνηγορεί στα περί Αποστολικής διαδοχής σχισματικών

Διαβάστε ακόμα