ΥπΕΞ Σλοβενίας: «Όλα τα κράτη πρέπει να σέβονται τους κανόνες της Παγκόσμιας Τάξης»

Share:

 

Η υπουργός Εξωτερικών της Σλοβενίας, Τάνια Φάγιον, σηματοδότησε την υποταγή της στην παγκοσμιοποιητική ατζέντα με μια δήλωση (ή απαίτηση) ότι τα κυρίαρχα κράτη πρέπει να «σέβονται» τους διεθνείς κανόνες της «παγκόσμιας τάξης».

Η Φάγιον είναι αρχηγός των Σοσιαλδημοκρατών, μέλος του Κόμματος των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών και πρώην μέλος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου από τη Σλοβενία. Η ίδια έλαβε μέρος σε μια συζήτηση στο Davos για τον «παγκόσμιο κατακερματισμό», που φαίνεται να είναι το βασικό θέμα της Συνόδου για το 2023.

Μάλιστα η Φάγιον ζήτησε μεγαλύτερη συμπερίληψη περισσότερων εταιρικών παραγόντων και όχι απλώς κυβερνήσεων στις πρωτοβουλίες του WEF.

Το κλίμα στο Davos ήταν σχεδόν πένθιμο, με πολλούς παρευρισκόμενους να θρηνούν για τα πενιχρά αποτελέσματα των πανδημικών μέτρων και την έλλειψη συντονισμού για τη λεγόμενη κλιματική αλλαγή.

Αυτό που δεν αναφέρουν, τουλάχιστον όχι άμεσα, είναι ότι πολλές από τις αποτυχίες τους οφείλονται στη μαζική δημόσια αντίσταση σε πολλές περιοχές του πλανήτη.

Φαίνεται ότι το WEF έκανε υποθέσεις σχετικά με την πρόοδό τους το 2022, οι οποίες δεν έγιναν πραγματικότητα.

 

primenews.press

Previous Article

Guardian: Ανταρσία κατά του Κλάους Σβαμπ στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ

Next Article

FRONTEX: «Ανοίξτε τα σύνορα στους πρόσφυγες»!!!