Υπόθεση Μπελέρη: «Αποφασίζομεν και διατάσσομεν» από τον δικαστή, αδερφό της εισαγγελέως

Share:

Σε νέα δήλωση στα κοινωνικά δίκτυα προέβη ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης επί Ράμα, Ylli Manjani, φανερά ενοχλημένος για την κατάφορη σύλληψη Μπελέρη, κάνοντας λόγο για την πολιτική των μέσων και της νοθευμένης ιεραρχίας. Όπως λέει, οι εκπρόσωποι των θεσμών που ασχολούνται με την υπόθεση του Δημάρχου Χιμάρας, είναι στενά συνδεδεμένοι μεταξύ τους (συγγενείς), πασάροντας ο ένας στον άλλον τη σκάρτη δικογραφία και λαμβάνοντας τη μία εντεταλμένη από «πάνω» απόφαση μετά την άλλη, γνωρίζοντας και οι ίδιοι ότι αυτό είναι φανερά άδικο.

«Άλλο ένα γεγονός που αποδεικνύει ότι η υπόθεση Μπελέρη σκηνοθετείται για πολιτικούς σκοπούς.

Η αστυνομία της εξουσίας φτιάχνει μια ιστορία με ψευδομάρτυρες και ιδιωτικά βίντεο που δεν αποδεικνύουν τίποτα. Πραγματοποιείται μια κατάφωρη σύλληψη χωρίς κανένα στοιχείο αυτοφώρου.

Ο εισαγγελέας της υπόθεσης νομιμοποιεί την Αστυνομία στην παρανομία της.

Η εισαγγελέας Αυλώνα υποστηρίζεται από τον αδερφό της που είναι Πρόεδρος του Δικαστηρίου Αυλώνα.

Ο Πρόεδρος του Δικαστηρίου Αυλώνα, αδερφός της εισαγγελέως της υπόθεσης, η οποία δεν ήταν πρόθυμη, φροντίζει ώστε το δικαστήριο να δώσει τη σωστή απόφαση. Ποια είναι η σημασία των πρόσφατων στοιχείων; Ο εχθρός Μπελέρη πρέπει να είναι στη φυλακή. Η δικαστής δίνει την απόφαση με σκυμμένο το κεφάλι…

Έπειτα η υπόθεση και όλο το τίποτα της δικογραφίας έρχεται στα Τίρανα στη SPAK, γιατί το ελέγχουμε καλύτερα… Κι εκεί το δικαστήριο σκύβει πάλι το κεφάλι καθώς αναγκάζεται να νομιμοποιήσει μια βρώμικη υπόθεση χωρίς ουσία και χωρίς στοιχεία.

Έτσι λειτουργεί το κόμμα σαν μεγάλη οικογένεια…Ο μεγάλος πρόεδρος δίνει την οδηγία στην τηλεόραση, το κράτος και οι οικογενειακές πυραμίδες ενεργούν.

Να μας ζήσει η Μεταρρύθμιση!

Εσείς που έχετε βίτσιο, συνεχίστε να ασχολείστε μαζί μου αναφέροντας αυτή την υπόθεση ως σοβαρό σκάνδαλο δικαιοσύνης. Αλλά σας φέρνω μόνο γεγονότα, τίποτα περισσότερο.

Γεγονότα που φαίνεται ότι σας αρέσει να ακούτε από τους Έλληνες, όχι από τους Αλβανούς εδώ», γράφει ο Ylli Manjani, ο οποίος είχε διοριστεί υπουργός Δικαιοσύνης στις 9 Νοεμβρίου 2015, μετά την απόλυση του πρώην υπουργού Nasip Naço, μετά από πρόταση του επικεφαλής του LSI Ilir Meta. Νωρίτερα, ο Manjani κατείχε τη θέση του αναπληρωτή υπουργού Μεταφορών. Παράλληλα με τις κρατικές θέσεις, είχε και υψηλές ηγετικές θέσεις στο Σοσιαλιστικό Κίνημα για Ένταξη (τωρινό Κίνημα Ελευθερίας).

Ο επικεφαλής του ΚΕΑΔ Βαγγέλης Ντούλες αποκαλεί τη σύλληψη του Φρέντη Μπελέρη «πολιτική δίωξη και ομηρεία». Καλεσμένος στην αλβανική εκπομπή «Now», είπε ότι δεν υπάρχουν συμβιβαστικά στοιχεία για τον Φρέντη Μπελέρη σε καμία από τις υποκλοπές.

«Δεν έχουμε σύλληψη αλλά ομηρεία. Οι κ. Μπελέρης και Κοκαβέσης είναι πολιτικοί κατάδικοι. Η πολιτική εντολή ήταν: «Συλλάβετε τον Μπελέρη, αλλά βρείτε τη μέθοδο εσείς», είπε ο Ντούλες, προσθέτοντας ότι γνωρίζει κάποια σημαντικά στοιχεία για αυτό το θέμα.

«Ένα σημαντικό γεγονός είναι ότι πριν ακόμη ξεκινήσει η διαδικασία ακρόασης με τον συνεργάτη της αστυνομίας, υπήρχε μια συζήτηση σε πολύ υψηλά κλιμάκια της κρατικής αστυνομίας μήπως μπορούσαν να αντικρούσουν τη σύλληψη με την κατηγορία της αντισυνταγματικότητας. Αυτό το σενάριο απορρίφθηκε. Όσων αφορά τα στοιχεία, δεν υπάρχει κανένα συμβιβαστικό στοιχείο για να ορίσει τη σύλληψη ως επ’ αυτοφώρω. Για τον κ. Μπελέρη δεν υπάρχει κανένα τέτοιο στοιχείο ούτε στις τηλεφωνικές και τις υπόλοιπες υποκλοπές, γιατί αν το είχαμε θα βρισκόταν στην υπηρεσία αυτής της υπόθεσης πλήρες κλιμάκιο 15 αστυνομικών. Ο κ. Μπελέρης συνελήφθη όταν ήταν με τον δικηγόρο του και τον ξάδερφό του», είπε ο Βαγγέλης Ντούλες.

himara.gr

Previous Article

Ηχηρό παρόν των Χειμαρραίων στη διαμαρτυρία μπροστά από την αλβανική πρεσβεία

Next Article

Πρώην Υπ. Δικαιοσύνης επί Ράμα: Η σύλληψη Μπελέρη παράνομη – Τα στοιχεία κατασκευασμένα