Ἐμβόλιο κορωνοϊοῦ: ἀκόμη καί ὁ Π.Ο.Υ. κατάλαβε

Share:

O Π.Ο.Υ.  αναγνώρισε (επιτέλους !) ότι οι αναμνηστικές δόσεις του εμβολίου είναι οριακά ωφέλιμες (αν είναι καθόλου ωφέλιμες) και συνεπώς δεν έχει νόημα να τις λαμβάνουν όλα τα κατά τα άλλα υγιή άτομα και πολύ περισσότερο τα παιδιά. Τις συνιστά πλέον μόνο σε άτομα υψηλού κινδύνου και με συννοσηρότητες,  Επαναληπτική δόση μετά 6-12 μήνες από την τελευταία δόση.

WHO 28-03-2023
Global Health Now 29-03-2023
Δεν θα έλεγα ότι είναι πλήρης αλλαγή πλεύσης. Θα έλεγα ότι είναι η αρχή για την κατάργηση του σκευάσματος αυτού που ονόμασαν “εμβόλιο”.
Και τώρα τι θα πουν αυτοί που έλαβαν 4 ή 5 δόσεις; Τι θα πουν όσοι τυχόν εμφάνισαν ανεπιθύμητες ενέργειες. Tι θα πουν όλοι αυτοί οι τηλεαστέρες που μας βομβάρδιζαν συνεχώς για να κάνουμε τις δόσεις μας; Με τί; Με εμβόλια (επικαιροποιημένα παρακαλώ) που βγήκαν στην κυκλοφορία χωρίς να έχουν ελεγχθεί πλήρως αν είναι αποτελεσματικά ή όχι. Θα βγεί για συγγνώμη κανείς από τους “ειδικούς” αυτούς που, σύμφωνα με τη Διαύγεια, κολύμπησαν στα εκατομμύρια για να μας κάνουν πλύση εγκεφάλου; Θα βγεί κάποιος από τους πάμπολλους αδαείς που μας έδιναν οδηγίες, να ζητήσει συγγνώμη; Όσο θυμάμαι κάποιες κυρίες και κυρίους που φώναζαν από TV και έλεγαν ότι αρρώστησε ο τάδε ή ο δείνα γιατί δεν έκανε την 4η δόση. Και αργότερα ξαναφώναζαν κάντε την 5η δόση για να μην φτάσετε στη ΜΕΘ !
Ας τα βλέπουν αυτά όσοι αυτοαποκαλούμενοι νομοταγείς πολίτες ακολούθησαν το μεγαλύτερο πείραμα στην ιστορία της ανθρωπότητας.
Ι. Καβαλιώτης – Παιδίατρος, Λοιμωξιολόγος τέως Διευθυντής Παιδιατρικής Κλινικής Νοσοκομείου Λοιμωδών Θεσσαλονίκης
Previous Article

Ζητούν την εισαγωγή 80.000 εργαζομένων από την Ασία

Next Article

Τὸ ἐσωτερικὸν ἀνθρώπινον σύμπαν