10 χώρες της ΕΕ θα υποδεχθούν 400 ασυνόδευτα παιδιά από τη Μόρια!

Share:

H υποκρισία και η κοροϊδία των Ευρωπαίων σε όλο της το μεγαλείο. Ο Γερμανός υπουργός Εσωτερικών Χόρστ Ζεεχόφερ ανακοίνωσε ότι : “10 χώρες της ΕΕ θα υποδεχθούν 400 ασυνόδευτα παιδιά από τη Μόρια”! Αν αναλογιστεί κανείς ότι η Γερμανία και η Γαλλία θα αναλάβουν το λιγότερο 100 παιδιά, οι υπόλοιπες 8 χώρες θα υποδεχθούν από 25 παιδιά η κάθε μια. Μάλλον θα πρέπει να τους χρηματοδοτήσει η ΕΕ μην τυχόν και πέσει έξω ο προϋπολογισμός τους. Η υποκρισία και η κοροϊδία σε όλο της το μεγαλείο!

Δέκα χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα υποδεχθούν περίπου 400 ασυνόδευτους ανήλικους μετανάστες που απομακρύνθηκαν από τη Λέσβο μετά την πυρκαγιά στον καταυλισμό της Μόριας, ανακοίνωσε σήμερα ο Γερμανός υπουργός Εσωτερικών Χόρστ Ζεεχόφερ! Η υποκρισία των Ευρωπαίων δεν περιγράφεται…

«Οι επαφές μας με τις χώρες μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης οδήγησαν στο να συμμετάσχουν 10 χώρες μέλη στη μεταφορά» αυτών των 400 ανηλίκων, δήλωσε ο Ζεεχόφερ από το Βερολίνο, διευκρινίζοντας ότι η Γερμανία και η Γαλλία θα αναλάβουν καθεμιά από 100 έως 150 απ’ αυτά τα παιδιά.
militaire.gr
Previous Article

Η πρόεδρος της Δημοκρατίας θα επισκεφθεί το Καστελλόριζο

Next Article

12 Σεπτεμβρίου

Διαβάστε ακόμα