Ένα στα 500 παιδιά που έλαβαν το σκεύασμα των BioNTech/Pfizer χρειάστηκε να νοσηλευτεί

Share:

Ένα στα 500 παιδιά κάτω των πέντε ετών που έλαβαν το “εμβόλιο” mRNA Covid των Pfizer/BioNTech νοσηλεύτηκε με βλάβη από το προϊόν και ένα στα 200 είχαν συμπτώματα που συνεχίζονταν για εβδομάδες ή μήνες μετά, σύμφωνα με μελέτη.

Η μελέτη που δημοσιεύθηκε στο JAMA περιελάμβανε 7.806 παιδιά ηλικίας πέντε ετών ή νεότερα, τα οποία παρακολουθήθηκαν κατά μέσο όρο για 91,4 ημέρες μετά τον πρώτο τους “εμβολιασμό”. Ήταν μια αναδρομική μελέτη κοορτής που έγινε ως διαδικτυακή έρευνα (ποσοστό ανταπόκρισης 41,1%) την άνοιξη του 2022, η οποία περιελάμβανε γονείς ή φροντιστές που δήλωσαν παιδιά για εμβολιασμό κατά του SARS-CoV-2 σε εγκαταστάσεις εξωτερικής περίθαλψης στη Γερμανία. Συγκρίθηκαν οι ανεπιθύμητες ενέργειες με εκείνες των ίδιων παιδιών με άλλους εμβολιασμούς, προκειμένου να ελεγχθεί η ύπαρξη υπερ-αναφορών.

Το ποσοστό θνησιμότητας στις ηλικίες κάτω των 20 ετών έχει αποδειχθεί ότι είναι 0,0003%. Το ποσοστό για τα παιδιά κάτω των πέντε ετών είναι ακόμη χαμηλότερο. Τα παιδιά κινδυνεύουν περισσότερο από τη γρίπη παρά από την Covid-19. Αλλά ακόμη και αν υποθέσουμε μη ρεαλιστικά ότι αυτό είναι το ποσοστό θνησιμότητας για τα παιδιά κάτω των πέντε ετών και ότι τα εμβόλια το μηδενίζουν, αυτό εξακολουθεί να σημαίνει ότι τουλάχιστον 500 παιδιά νοσηλεύονται σε νοσοκομεία για κάθε μία ζωή που υποτίθεται ότι σώζουν τα “εμβόλια“. Στην πραγματικότητα η αναλογία είναι πολύ χειρότερη από αυτή.

Ωστόσο, η ΕΕ ενέκρινε το προϊόν για αυτή την ηλικιακή ομάδα και οι ΗΠΑ το προσθέτουν στο πρόγραμμα παιδικών εμβολιασμών τους.

eyewideopen.org

Previous Article

ΣτΕ: Αντισυνταγματική η παράταση υποχρεωτικού εμβολιασμού των υγειονομικών

Next Article

Καταπάτηση τῆς συνείδησης καί σύγχρονη προδοσία τῆς πίστεως