Ακριβοπληρωμένο το «σόου» του Τατάρ στο Λονδίνο!

Share:

Aποδέκτης αποδοκιμασιών έπεσε από Ελληνοκύπριους φοιτητές ο Ερσίν Τατάρ. Ο ηγέτης του ψευδοκράτους μετέβη στο Λονδίνο όπου πραγματοποιεί επίσκεψη και κατά την παρουσία του στο King’s College London, τον «υποδέχθηκε» πλήθος φοιτητών που φώναξαν «έξω οι Τούρκοι» από την Κύπρο, κρατώντας ελληνικές και κυπριακές σημαίες.

Ειδικότερα, η γνωστοποίηση της παρουσίας του Τουρκοκύπριου ηγέτη Ερσίν Τατάρ σε εκδήλωση που διοργάνωσε η τουρκική κοινότητα του πανεπιστημίου με τίτλο «Το μέλλον στο Κυπριακό», προκάλεσε την έντονη κινητοποίηση των φοιτητών της Φοιτητικής Παράταξης Μέτωπο ΗΒ, που τελικώς έλαβαν διαβεβαιώσεις ότι το πανεπιστήμιο ουδέποτε συναίνεσε στη διοργάνωση μιας τέτοιας εκδήλωσης και πως αυτό που συμφωνήθηκε ήταν μια κλειστή, ιδιωτική συνάντηση την οποία ζήτησε η τουρκική πρεσβεία, όπου ο Τατάρ θα παρευρισκόταν για να μιλήσει σε Τούρκους φοιτητές τους.

Η ανακοίνωση των Ελλήνων φοιτητών ΗΒ για εκδήλωση με καλεσμένο τον Τατάρ

Τις διαστάσεις εκδήλωσης, που διοργανώνει η τουρκική κοινότητα του πανεπιστημίου King’s College London, με προσκεκλημένο τον «πρόεδρο» Ερσίν Ταταρ κατάφερε να υποβαθμίσει η κινητοποίηση φοιτητών στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Πρωτοπορία ΗΒ, «αφού κινητοποιήσαμε ολόκληρο τον φοιτητικό κόσμον ενάντια στη συγκεκριμένη εκδήλωσην που διοργάνωνε το εν λόγω πανεπιστήμιον μέσω αποστολής επιστολών, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε πως λίγες ώρες μετά η προσπάθεια μας απέφερε καρπούς.

Συγκεκριμένα με τη ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΣΤΗΡΙΞΗ πετύχαμε:

1. Η εν λόγω εκδήλωση να σταματήσει να διαφημίζεται από τις επίσημες ιστοσελίδες του πανεπιστημίου και ως εκ τούτου να μην βρίσκεται πλέον υπό την αιγίδα του.

2. Με επικοινωνία που είχαμε με το πανεπιστήμιο και αφού το ενημερώσαμε πως με τις δράσεις του νομιμοποιεί την Τουρκική εισβολή και κατοχή στο κατεχόμενο νησί μας, παραδέχθηκε το λάθος του και απολογήθηκε για αυτό.

3. Αν τελικά πραγματοποιηθεί κάτι εντός του πανεπιστημίου, τότε θα είναι υπό τη μορφή κλειστής συνάντησης, χωρίς να πάρει την έκταση που θα είχε πάρει προηγουμένως».

Η φοιτική παράταξη καταλήγει στην ανακοίνωση λέγονατς ότι «αναγνωρίζουμε πολύ καλά, ότι η προσπάθεια για προάσπιση των συμφερόντων της πολύπαθης πατρίδας μας δεν σταματά εδώ. Θα συνεχίσουμε με τον ίδιο ζήλο με απώτερο σκοπό την αποφυγή τέτοιων δράσεων που υποσκάπτουν τη κυριαρχία της Κυπριακής Δημοκρατίας».

πληροφορίες από pentapostagma.gr

Previous Article

Ἀγάπη στὴν Πατρίδα; Ναί!

Next Article

Ὁ Παλαιῶν Πατρῶν Γερμανός καί οἱ συνεχιζόμενες μαγαρισιές τῶν ἐθνομηδενιστῶν θεομάχων