Α. Παπαδόπουλος: «Αυτή η κυβέρνηση είναι πρωταθλήτρια στην υποβάθμιση της υγείας»

Share:

Την απόφαση της αναπληρώτριας υπουργού Υγείας Μίνας Γκάγκα, η οποία καλεί   τους νοσοκομειακούς γιατρούς να εφημερεύουν ακόμη και σε περιστατικά που δεν είναι της ειδικότητά τους, σχολίασε   ο γιατρός Αντώνης  Παπαδόπουλος, μιλώντας το πρωί στον Στέφανο Δαμιανίδη και τον FOCUS FM 103.6.

” Πρόκειται για μπαλώματα, γιατί απλούστατα δεν μπορούν να κάνουν τις τομες εκείνες της υγείας που χρειάζονται για να μπορέσει να γίνει μια αξιοπρεπής υγεία για το μέσο πολίτη.  Αυτή η κυβέρνηση είναι πρωταθλήτρια στην υποβάθμιση της υγείας. Γνωρίζετε ποια είναι η κατάσταση των νοσοκομείων, ο κόσμος πια έχει χάσει την εμπιστοσύνη του στη δημόσια υγεία και στρέφεται προς την ιδιωτική υγεία, άσχετα αν έχει την οικονομική δυνατότητα να ανταπεξέλθει. Γι αυτό συμβαίνει και το παράδοξο, επί  οικονομικής κρίσης οι κλινικές να είναι σε μια χρυσή εποχή”.

“Στο ξεκίνημα της πανδημίας λέγαμε ότι σε μεταλασσόμενο ιο δεν ειναι αποτελεσματικος ο εμβολιασμός , είναι βασική αρχή της ανοσολογίας, είναι το Α, ακόμα κι ένας φοιτητής της ιατρικής. έχει επίγνωση αυτού του γεγονότος. Κι όμως αυτή η βασική αρχή παραβιάστηκε. Αυτή  τη στιγμη, οι υποπαραλλαγές που υπάρχουν, ουσιαστικά καθιστούν οποιονδήποτε εμβολιασμό, όνειρο θερινός νυκτός”.

O κος Παπαδόπουλος σχολίασε και πρόσφατο δημοσίευμα της NYT,σχετικά με την έρευνα του γενικού εισαγγελέα του Τέξας,  για πιθανές παραβιάσεις του νόμου περί παραπλανητικών εμπορικών πρακτικών της πολιτείας του, από την Pfizer, τη Moderna και την Johnson & Johnson.

“Είμαι από εκείνους που πιστεύω οτι ΗΠΑ, θα αποτελέσουν τη χώρα από την οποία θα βγούν οι μεγαλύτερες αλήθειες, γιατί εκεί τουλάχιστον λειτουργούν νόμοι που δεν μπορούν να παρακαμφθούν εύκολα. Η δικαιοσύνη είναι αργή, τυφλή, όμως έρχεται. Οι μαύρες σελίδες της Pfizer αποκαλύπτονται, ήδη γίνονται έρευνες σε συγκεκριμένα άτομα, πλέον τα πράγματα δεν κρύβονται”.

“Στα υψηλά ποσοστά υπερβάλλουσας θνησιμότητας, συμβάλλει πολύ η κακή ποιότητα του ΕΣΥ, η πανδημία και, πιστεύω και οι εμβολιασμοί”, υπογράμμισε ο κος Παπαδόπουλος, κάνοντας λόγο και για την υποκαταγραφή των παρενεργειών των εμβολίων. Μάλιστα περιέγραψε περίπτωση φιλικού του προσώπου  με αυτοάνοσο, που μετά το εμβολιασμό παρουσίασε τρομερή έξαρση.

“Δεν μπορούσε να πάρει φάρμακα το κορίτσι, γιατί ήταν έγκυος και προ τιμήν του ο ρευματολόγος της, της είπε να μην κάνει δεύτερη δόση διότι το πρόβλημα ήταν από το εμβόλιο. Αυτό δεν αναφέρθηκε σε κίτρινη κάρτα ούτε ο συνάδελφος συμπλήρωσε κίτρινη κάρτα. Και πάρα πολλά άλλα περιστατικά δεν έχουν καταγραφεί. Η Ελλάδα είναι πρωταθλήτρια στους θανάτους από Covid και σύμφωνα με τον ΕΟΦ, είμαστε οι άνθρωποι που δεν έχουν παρενέργειες από τα εμβόλια “.

Ακούστε τη συνέντευξη εδώ:

focusfm.gr

Previous Article

«ΛῌΣΤΡΙΚΗ Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΝΕΥ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ»

Next Article

Ἡ κατάρα τοῦ Νόμου καὶ οἱ κατηραμένοι νόμοι!