Για άλλη μια φορά η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ή καλύτερα η Γερμανίδα Πρόεδρός της αποφασίζει ερήμην των λαών της υποτιθέμενης Ευρωπαϊκής Ενώσεως, ουσιαστικά όμως υπέρ των Γερμανικών συμφερόντων συνοδοιπορούντων εν πολλοίς ηγετίσκων χωρών, τους οποίους με κάποιους τρόπους ελέγχει ἤ κρατεῖ δέσμιους. Στην πραγματικότητα υπάρχει και εδώ τεράστιο πρόβλημα δημοκρατίας, της οποίας η ουσία είναι η λαϊκή κυριαρχία. Αποφασίζομεν και διατάσσομεν εν ονόματι του Ναζιστικού συνθήματος «Deutchland über Alles», η Γερμανία πάνω από όλα.
Και επειδή η μνήμη των λαών, ιδιαίτερα αυτή που αφορά μεγάλες καταστροφές, δεν σβήνει εύκολα, φαίνεται ότι οι απόγονοι του Χίτλερ δεν ξέχασαν ποτέ ότι στη συντριβή του Ναζισμού δύο χώρες συνέβαλαν καθοριστικά, η πατρίδα μας με την ηρωική της αντίσταση εναντίον του Ιταλικού φασισμού και του Γερμανικού ναζισμού στα βουνά της Βορείου Ηπείρου και στα οχυρά Ρούπελ του Ιωάννη Μεταξά αντίστοιχα, στην Κρητική πανωλεθρία των αλεξιπτωτιστών και στην παλλαϊκή αντίσταση κατά την περίοδο της κατοχής.
Έτσι εξηγείται η οικονομική καταστροφή της Ελλάδος και η σκληρή Γερμανική λιτότητα που επεβλήθη στη χώρα μας συνεργούντων και των Ελλήνων πολιτικών της Δεξιάς και της Αριστεράς, με τα σκληρά μνημόνια και την ουσιαστική προσπάθεια εξοντώσεως του Ελληνικού λαού και υποθηκεύσεως του μέλλοντός του, πράγμα που επέτυχαν και με την αλλοίωση των στατιστικών στοιχείων.
Έτσι κατάφεραν βαρύτατο πλήγμα στην πατρίδα μας που οι συνέπειές του συνεχίζονται και θα συνεχίζονται για πολλές δεκαετίες ακόμα. Η οικονομική εξαθλίωση οδήγησε στο ξεπούλημα του δημόσιου και ιδιωτικού πλούτου στους δανειστές και κυρίως στη Γερμανία, τη μετανάστευση εκατοντάδων χιλιάδων νέων επιστημόνων στη Γερμανία και αλλού, καθώς και στο οξύτατο δημογραφικό πρόβλημα.
Η επιβολή του ευρώ ήταν το μέσον της οικονομικής κυριαρχίας της Γερμανίας. Ήταν απολύτως βέβαιο ότι το ευρώ εξυπηρετούσε τα Γερμανικά και μόνον συμφέροντα και ήταν καταστροφικό για την πατρίδα μας ιδιαίτερα, αφού ο Γερμανόφιλος Κώστας Σημίτης αποφάσισε την εξωφρενική ισοτιμία του Ελληνικού ευρώ με δύο αντί του ενός Γερμανικού μάρκου.
Πώς σήμερα η Ευρωπαϊκή Επιτροπή πρωτοστατεί στο να ληφθούν αποφάσεις που ευνοούν τη Γερμανία; Η απόφαση να διατεθούν στην Ουκρανία, η οποία δεν είναι μέλος της Ε.Ε., κονδύλια και στρατιωτική βοήθεια, συνοδευόμενη με μια πολεμική υστερία εναντίον της Ρωσίας, αντί της προσπάθειας αρχικά να μην ξεσπάσει ο πόλεμος και στη συνέχεια να πρωτοστατήσει στην εξεύρεση ειρηνικής λύσεως.
Γιατί δεν διέθεσαν και για την Ελλάδα μερικά δισεκατομμύρια, για να μην χρεοκοπήσει; Γιατί για ενάμιση δισεκατομμύριο τιμώρησαν την Κυπριακὴ Δημοκρατία με το κούρεμα των καταθέσεων το 2013;
Πώς θυσιάζεται η ευημερία των Ευρωπαϊκών λαών χάριν της υστερικής μανίας των Γερμανών πολιτικών κατά της Ρωσίας; Γιατί υποκρίνονται ότι αγωνίζονται εναντίον της δῆθεν “επιθετικότητος” της Ρωσίας και υπέρ της προστασίας της εδαφικής ακεραιότητας της Ουκρανίας, ενώ δεν κάνουν το ίδιο για την Κύπρο που είναι πλήρες μέλος της Ε.Ε.; Επειδή στην πρώτη περίπτωση ἡ Ρωσία είναι εχθρός, ενώ στη δεύτερη η Τουρκία είναι φίλος και σύμμαχος της Γερμανίας.
Και το τελευταίο πλήγμα κατά των Ευρωπαϊκών λαών, ιδιαίτερα της πρωτογενούς παραγωγής, είναι η συμφωνία που υπέγραψε η φον ντερ Λάϊεν με χώρες της Λατινικής Αμερικής, η περιβόητος Μερκοσούρ, που η εφαρμογή της έγινε για εξυπηρέτηση των Γερμανικών και μόνον συμφερόντων, και πιο συγκεκριμένα των Γερμανικών βιομηχανιών. Για να ανακάμψει η Γερμανική βιομηχανία ας καταστραφούν οι Ευρωπαίοι αγρότες και κτηνοτρόφοι!
Και οι ηγέτες μικρότερων χωρών σαν τον Κυριάκο Μητσοτάκη, συνηγορούν και υπογράφουν, ερήμην του κυρίαρχου λαού. Και μάλιστα πότε; Λίγο προτού συναντηθεί με τους αγρότες και κτηνοτρόφους! Χωρίς και παρά την εναντίωση του Ελληνικού λαού σε αυτήν τη συμφωνία. Και βέβαια θα ακολουθήσει και άλλη παρόμοια συμφωνία με την Ινδία.
Ο μόνος τρόπος ανακάμψεως της Γερμανικής βιομηχανίας, μιας και έχουν ουσιαστικά αποκλεισθεί από τις αγορές των ΗΠΑ και δεν μπορούν επιπλέον να ανταγωνιστούν την Κίνα!, είναι αυτός. Γι’ αυτό τον λόγο, αδιαφορώντας για την υγεία των λαών της Λατινικής Αμερικής, εξάγουν δηλητηριώδη σκευάσματα, τα οποία απαγορεύονται στην Ε.Ε., στους γεωργούς και κτηνοτρόφους, καθιστώντας τα παραγόμενα προϊόντα επικίνδυνα για την υγεία. Οι λαοί της Ευρώπης και της Λατινικής Αμερικής ας τρώνε δηλητήριο στο πιάτο τους, φτάνει η Γερμανία να αναπτύξει τη βιομηχανία της
Η Γερμανία επέβαλε πολιτικές στην Ελλάδα που κατέστρεψαν τη βιομηχανία, τις μεγάλες ακμάζουσες βιοτεχνίες, την καλλιέργεια καπνού και ζαχαρότευτλων, την καταστροφή των μικρών παραδοσιακών αλιευτικών σκαφών και άλλων.
Συνυπεύθυνοι βέβαια είναι οι πολιτικοί της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ, και τελευταίως του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι έδρασαν, και δρουν ακόμη, ως εντολοδόχοι της Γερμανίας και όχι ως πρωθυπουργοί της Ελλάδος. Αυτοί δηλαδή που ο Ελληνικός λαός συνεχίζει να ψηφίζει για να μας κυβερνούν.
Και τι άλλο θα δούμε από τη Γερμανία! Ετοιμάζεται, δηλώνουν οι ηγέτες της δημόσια, για πόλεμο με τη Ρωσία! Δεν τους φτάνουν οι δύο παγκόσμιοι πόλεμοι στους οποίους ενέπλεξαν την ανθρωπότητα, θέλουν και τρίτον, τον τελευταίο, για να επανέλθουμε στην εποχή των σπηλαίων!
Αυτές τις κρισιμώτατες στιγμές για το έθνος μας, αυτό που απαιτείται είναι ομοψυχία και ενότητα των πολιτικών δυνάμεων και του λαού, με μια νέα ηγεσία, πατριωτική, που θα θέτει τα συμφέροντα της πατρίδος μας πάνω από οτιδήποτε, Griechenland über Alles!
Μία εθνική κυβέρνηση που θα συμψηφίσει αυτά πού μας χρωστά η Γερμανία (το κατοχικό δάνειο και οι πολεμικές αποζημιώσεις) με το χρέος μας προς τη Γερμανία, αφού το χρέος αυτό είναι καταχρηστικό και καταστροφικό για το έθνος! Ας σηκώσουν επιτέλους το ανάστημα οι δουλοπρεπείς οσφυοκάμπτες που μας κυβέρνησαν, αλλιώς ας πάνε όλοι στα σπίτια τους.
Οι καιροί ου μενετοί! Νυν υπὲρ πάντων ο αγών! Ριζική και θαρραλέα αντιμετώπιση των κρίσιμων προβλημάτων που συνοψίζονται στα εξής: οικονομία, μεταναστευτικό, δημογραφικό, περιβάλλον, εθνική κυριαρχία, παιδεία και υγεία.




