Παραίτηση Κωνσταντίνου Βαθιώτη από το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης

Share:
Ο Καθηγητής Ποινικού Δικαίου του Δημοκριτείου εις Κομοτηνήν, κ. Κ. Βαθιώτης  παρητήθη εις ένδειξιν διαμαρτυρίας προς την Κυβέρνησιν επιμένων εις τας απόψεις του διά ευτελισμόν της Δημοκρατίας με αφορμήν τον ιόν. Τοιαύτη ευαισθησίαν δεν επέδειξε ούτε ένας Ιεράρχης όταν κατηργήθη με μία ανάρτησιν η Θεία Λειτουργία!

Την παραίτησή του on air στον Focus FM προανήγγειλε σήμερα ο Αναπληρωτής Καθηγητής Ποινικού Δικαίου στη Νομική Σχολή του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης Κωνσταντίνος Βαθιώτης.

«Ήρθε σήμερα η ώρα του τελευταίου μαθήματος μου, το οποίο δεν θα διεξαχθεί ούτε στο αμφιθέατρο ούτε στην μπροστά αισχρή τηλεοθόνη… στο ψηφιακό κελί που έχτισε η κ. Κεραμέως ακολουθώντας τις παγκόσμιες σατανικές οδηγίες. Το μάθημα το τελευταίο θα διεξαχθεί ενώπιον των αυτιών των ακροατών σας.

Το μάθημα αυτό είναι η προαναγγελία της εντός ολίγων ωρών παραιτήσεως μου από τη θέση του αναπληρωτή καθηγητή Ποινικού Δικαίου της Νομικής Σχολής του ΔΠΘ», δήλωσε ο κ. Βαθιώτης κατά την διάρκεια της εκπομπής της Δέσποινας Μποτίτση.

«Κάθε λεπτό που χάνεται είναι υπερπολύτιμο και πρέπει ο ελληνικός λαός να καταλάβει πού βρισκόμαστε» τόνισε σε έντονο συγκινησιακό κλίμα ο καταξιωμένος καθηγητής.

«Τα πράγματα δείχνουν ότι επίκειται νέα αναβαθμισμένη επίθεση κατά των Ελλήνων. Δεν μπορώ να συνεχίσω εσώκλειστος, παγιδευμένος σε ένα ψηφιακό κελί αρνούμαι να αυτοεξευτελίζομαι με αυτόν τον τρόπο» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ακούστε στο ηχητικό που ακολουθεί τους λόγους που οδήγησαν τον κ. Βαθιώτη σε αυτή την απόφαση.

focusfm.gr

Previous Article

4 Φεβρουαρίου

Next Article

Πάσχα δεν θα κάνουμε ούτε φέτος!

Διαβάστε ακόμα