Ρωσία: Πορεία υπέρ της οικογένειας σε διάφορες πόλεις με αθρόα συμμετοχή

Share:

Περισσότεροι από 200.000 άνθρωποι σε περισσότερες από 100 πόλεις σε όλη τη Ρωσία συμμετείχαν στην Εθνική Οικογενειακή Παρέλαση, αναφέρει το Patriarchia.ru . Η παρέλαση οργανώθηκε στο πλαίσιο της εθνικής «Ημέρας Οικογένειας, Αγάπης και Πιστότητας», που καθιερώθηκε με διάταγμα του Προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν στις 28 Ιουνίου 2022.

Η 8η Ιουλίου 2024 έγινε μια μέρα που πολλές οικογένειες συγκεντρώθηκαν μαζί, μικροί και μεγάλοι, για να υποστηρίξουν και να γιορτάσουν τη σημασία των παραδοσιακών οικογενειακών αξιών για το μέλλον της χώρας τους.

Η Εθνική Οικογενειακή Παρέλαση πραγματοποιήθηκε με την ευλογία του Πατριάρχη Μόσχας και πάσης Ρωσίας Κυρίλλου. Σε όλη τη χώρα, μητροπόλεις, επισκοπές και ενορίες παρείχαν ενεργά ποικίλη οργανωτική υποστήριξη για την πανελλαδική εκδήλωση.

Στη Μόσχα, μια μεγάλης κλίμακας πορεία της Εθνικής Οικογενειακής Παρέλασης πραγματοποιήθηκε στο Πάρκο «VDNH» της Μόσχας με το πανό «Ρωσία—η Οικογένεια των Οικογενειών». Στην παρέλαση συμμετείχαν πολύτεκνοι, διάσημοι αθλητές και πολιτιστικές προσωπικότητες, πολιτικοί και εκπρόσωποι δημοσίων φορέων.

Μετά την πορεία, Πραγματοποιήθηκε συναυλία, κατά την οποία βραβεύτηκαν πολύτεκνοι για τη συμβολή τους στην ενίσχυση των οικογενειακών αξιών.

Φωτογραφία: Andrey Tishin / Life.ru

Φωτογραφία: Andrey Tishin / Life.ru    

“Θα πρέπει να διοργανωθούν περισσότερες ημέρες αφιερωμένες στην οικογένεια στη Ρωσία. Αυτό επιβεβαιώνει την πορεία της χώρας προς τις παραδοσιακές οικογενειακές αξίες”, σημείωσε ο συμμετέχων στην παρέλαση Ήρωας της Ρωσίας Ιγκόρ Ζαντορόζνι. “Ήρθαμε να υποστηρίξουμε αυτές τις γιορτές. Καθιερώθηκε με το διάταγμα του Προέδρου της Ρωσίας για να διασφαλίσουμε ότι η χώρα μας θα παραμείνει στην πορεία για τις παραδοσιακές αξίες, την πίστη και την οικογένεια. Είναι πολύ καλό που συμβαίνει αυτό. Το ίδιο κάνουμε στην οικογένειά μας: Χτίζουμε σχέσεις με αγάπη και κατανόηση Έχουμε πέντε αγόρια και ένα κορίτσι», μοιράστηκε.

Κοντά στο χώρο της συναυλίας υπήρχαν διαδραστικές ζώνες όπου όλοι μπορούσαν να συμμετέχουν σε στρογγυλούς χορούς, τραγούδι, χορό, αθλητισμό και άλλες δραστηριότητες. Στους επισκέπτες προσφέρθηκαν επίσης αναψυκτικά, επιτραπέζια παιχνίδια και οικογενειακά εργαστήρια ζωγραφικής.

Συγκεντρώθηκε από υλικά του τηλεοπτικού καναλιού “Spas”.

orthochristian.com

Previous Article

Η διαστρέβλωση είναι μια από τις ιδιότητες των πολιτικών

Next Article

Ἡ Ἑλλὰς ὑπὲρ τοῦ ὁρισμοῦ ἐπιτρόπου προασπίσεως τῶν σοδομιστῶν εἰς τὴν Ε.Ε.!