Χριστιανοί κρατούνται σε στρατόπεδα πλύσης εγκεφάλου στην Κίνα!

Share:

Οι κινεζικές αρχές κρατούν Χριστιανούς αιχμάλωτους σε κινητά «στρατόπεδα μετασχηματισμού» για να τους κάνουν να παραιτηθούν από την πίστη τους σύμφωνα με πηγές που παραπέμπουν σε πληροφορίες του Radio Free Asia.

Ένα μέλος της χριστιανικής εκκλησίας στην επαρχία Σιτσουάν, του οποίου το όνομα παραμένει κρυφό, μαρτυράει ότι συνελήφθη και κλειδώθηκε σε εγκατάσταση που διευθύνεται από το Κινεζικό Κομμουνιστικό Κόμμα και τη μυστική αστυνομία. Μετά από μια επιδρομή στην εκκλησία το 2018, του επεβλήθη να καθίσει εκεί για δέκα μήνες.
Σύμφωνα με τον άντρα, ήταν μια κινητή εγκατάσταση που μπορούσε να δημιουργηθεί οπουδήποτε και είχε προσωπικό από διάφορα κυβερνητικά υπουργεία. Ο κύριος στόχος της δραστηριότητας ήταν οι Χριστιανοί. Είπε ότι κρατήθηκε σε ένα δωμάτιο χωρίς παράθυρα και ξυλοκοπήθηκε και “διανοητικά βασανίστηκε”, με αποτέλεσμα να αναπτύξει αυτοκαταστροφική συμπεριφορά. Οι φυλακισμένοι που αρνήθηκαν να παραδεχτούν τα «λάθη» τους κρατήθηκαν σε απομόνωση για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Η αστυνομία ασφαλείας και οι αρχές πραγματοποιούν τακτικές επιδρομές σε ανεπίσημες λεγόμενες οικιακές εκκλησίες που δεν τιμωρούνται από το Κομμουνιστικό Κόμμα. Υπό τον Πρόεδρο Xi Jinping, ο Χριστιανισμός έχει χαρακτηριστεί ως επικίνδυνο ξένο εμπόριο και προειδοποιεί για «διείσδυση εχθρικών δυτικών δυνάμεων» με τη μορφή θρησκείας..

pentapostagma.gr

Previous Article

Τὰ φιλέτα τῆς Ἐκκλησίας

Next Article

10 Απριλίου 1821 ο απαγχονισμός του Πατριάρχη Γρηγορίου του Ε’

Διαβάστε ακόμα