Η επιστολή του Μ. Γλυφάδας προς την Σύνοδο για τις ενέργειες του Αμερικής

Share:

Ἐρωτήματα στόν Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη  Γλυφάδας Ἀντώνιο Ἀβραμιώτη:

  1. Τό προσκομισθέν στόν Ναό ἔγγραφο ἀπό τούς δύο gay ψευδογονεῖς δέν σημείωνε μητέρα καί πατέρα; Ἀλλά ἐκεῖ ὑπῆρχαν δύο ἀνδρικά ὀνόματα. Ὁ ἐφημέριος δέν ἐνημέρωσε, δέν ἐρώτησε τόν Σεβασμιώτατο;
  2. Δέν εἴδαμε ρητῶς τήν καθαρή καταδίκη τῆς βλασφημίας ἀπό τόν Σεβασμιώτατο Ἀντώνιο γιά τό τελεσθέν. 

Τις θέσεις του για τα όσα συνέβησαν στο ναό της Παναγίας Φανερωμένης στη Βουλιαγμένη με προεξάρχοντα τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής ελπιδοφόρο έδωσε πριν από λίγο στην δημοσιότητα ο μητροπολίτης Γλυφάδας Αντώνιος.

Ο ιεράρχης αποκαλύπτει πως δεν γνώριζε τίποτα και δεν είχε ενημερωθεί για τις προθέσεις του Αρχιεπισκόπου Αμερικής τον οποίο μάλιστα εγκαλεί με επιστολή του στην Ιερά Σύνοδο για αντικανονικές ενέργειες στη μητρόπολή του.

Αναλυτικά η αναφορά του μητροπολίτη Γλυφάδας

Previous Article

Ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος και το “νέον ευαγγέλιον”

Next Article

Τα ολέθρια αποτελέσματα της διαβρωτικής δράσεως των αιρέσεων στο εκκλησιαστικό σώμα