Η κ. Αγγελοπούλου κάλεσε τον Ερντογάν στους εορτασμούς για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση

Share:

Για μια ακόμα φορά η κ. Αγγελοπούλου εξέθεσε την χώρα με την συμπεριφορά της. Καλεί τον Ερντογάν, ο οποίος συνεχώς παραληρεί και εξαγγέλλει την ανασύσταση της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, να εορτάσει το καταλυτικό γεγονός που συνετέλεσε για την κατάρρευση της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας. 

Μια σημαντική αποκάλυψη που αναμφίβολα θα συζητηθεί υπό την παρούσα συγκυρία στα ελληνοτουρκικά κάνει η “Καθημερινή “ (Παύλος Παπαδόπουλος), σύμφωνα με την οποία η επικεφαλής της επιτροπής “Ελλάδα 2021”, σε συνεννόηση με τον πρωθυπουργό, απηύθυνε πρόσκληση -μέσω “διαύλων”- στον Ρετζέ Ταγίπ Ερντογάν να παραβρεθεί στις εκδηλώσεις για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση!

Η κίνηση φαίνεται, αναμφίβολα, τολμηρή και ριζοσπαστική, από την άλλη όμως εγείρει πολλά ερωτηματικά σχετικά με το τι θα σηματοδοτούσε η παρουσία του οραματιστή της νεοοθωμανικής Τουρκίας και επίδοξου ηγέτη όλων των μουσουλμάνων Ερντογάν στην κεντρική εκδήλωση για τα 200 χρόνια από την αποτίναξη του τουρκικού ζυγού και την Επανάσταση.

Και δη την ώρα που ο Ερντογάν πραγματοποιεί δεύτερη “εισβολή” στην Κύπρο (παραβίαση κυπριακής ΑΟΖ και άνοιγμα Αμμοχώστου), ενώ παράλληλα απειλεί ευθέως ελληνική κυριαρχία στο ανατολικό Αιγαίο.

Οι εμπνευστές της πρόσκλησης στον Ταγίπ Ερντογάν αναπτύσσουν συγκεκριμένο σκεπτικό, σύμφωνα με την “Καθημερινή, η συγκυρία, ωστόσο, έχει φαραωνικές επιδράσεις στις ελληνοτουρκικές σχέσεις και θέτει σε πολύ αυστηρή αξιολόγηση τον συγκεκριμένο σχεδιασμό που φαίνεται να μην κατέληξε θετικά επειδή ο ίδιος ο Τούρος πρόεδρος απέρριψε την …ιδέα.

libre.gr

Previous Article

Από πότε τα επιστημονικά στοιχεία θεωρούνται συνομωσιολογία;

Next Article

Εσθονός υπουργός Εσωτερικών : ¨Οι Εσθονοί ομοφυλόφιλοι ας πάνε στην Σουηδία-εμείς χρειαζόμαστε παιδιά¨ !