Η Ρωσία κατηγορεί με στοιχεία τις ΗΠΑ για την σκόπιμη ανάπτυξη και διάδοση του Covid19.

Share:

Η Ρωσία κατηγορεί με στοιχεία τις ΗΠΑ για την ανάπτυξη και διάδοση του Covid19. Θεωρεί ότι είναι δεδομένη η ανάμειξη του Οργανισμού Διεθνούς Ανάπτυξης των Ηνωμένων Πολιτειών (USAID) στην εμφάνιση του νέου κοροναϊού.

Από το 2009, ο οργανισμός χρηματοδοτεί το πρόγραμμα Predict, το οποίο μελετά νέους τύπους κοροναϊών και συλλαμβάνει νυχτερίδες που φέρουν αυτούς τους ιούς.

Το 2019, πριν εμφανιστούν τα πρώτα κρούσματα του COVID-19, το Αμερικανικό Ινστιτούτο Χόπκινς φιλοξένησε μια άσκηση με την ονομασία ” Event-201 “, η οποία εξασκούσε τη διαχείριση μιας εστίας ενός μέχρι τότε άγνωστου κορωνοϊού, ο οποίος, σύμφωνα με το αφήγημα της άσκησης, μεταδόθηκε από τις νυχτερίδες στους ανθρώπους

Η εφαρμογή του Σεναρίου Ανάπτυξης COVID-19 και η επείγουσα απόσυρση του προγράμματος Predict από την USAID το 2019 απέδειξαν τη σκόπιμη φύση της πανδημίας και τη συμμετοχή των Ηνωμένων Πολιτειών στην εμφάνιση της.

Στο Πρόγραμμα Μείωσης Βιολογικών Απειλών του Υπουργείου Άμυνας των Ηνωμένων Πολιτειών, ένας από τους τομείς έρευνας του Labyrinth Global Health ήταν η μελέτη των κοροναϊών και του ιού της ευλογιάς των πιθήκων.

Η Ρωσία κατηγορεί την ουκρανική πλευρά ότι διοχετεύει οπιοειδή στους Ουκρανούς στρατιώτες. Ανακάλυψη ναρκωτικών, συμπεριλαμβανομένων των οπιοειδών ναρκωτικών όπως η μεθαδόνη, η κωδεψίνη, η κωδετέρπη, καθώς και ουσίες που μοιάζουν με εφεδρίνη: t-phedrine και tri-phedrine στις θέσεις που άφησε ο ουκρανικός στρατός. Κάνουν ότι έκαναν οι ΗΠΑ σε Κορέα και Βιετνάμ αλλά και η ναζιστική Γερμανία κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, ειδικά κατά την περίοδο από το 1943 έως το 1945, όπου τα δισκία περβιτίνης, ένα παράγωγο αμφεταμίνης, χορηγήθηκαν στο στρατιωτικό προσωπικό για να μειωθεί το ψυχοσυναισθηματικό στρες, ειδικά στις δυνάμεις των SS.

16.000 βιολογικά δείγματα γενετικού υλικού Ουκρανών πολιτών στάλθηκαν σε ΗΠΑ Ευρώπη.

Καταγγελία ότι χρησιμοποιούν πολίτες για πειράματα και μάλιστα και ψυχιατρικά ασθενείς

Κατά παράβαση του διεθνούς δικαίου, οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν αναπτύξει φάρμακα που, όταν χορηγούνται στον οργανισμό για σύντομες χρονικές περιόδους, έχει αποδειχθεί ότι προκαλούν χρόνιες ασθένειες και διάφορες μορφές καρκίνου.

Το 1997 η Κούβα είχε κατηγορήσει ΗΠΑ για βιολογικό πόλεμο εναντίον της.

Αντιστράτηγος Igor Kirillov, αρχηγός των Μονάδων Ραδιενεργής, Χημικής και Βιολογικής Άμυνας των Ρωσικών Ενόπλων Δυνάμεων στις 04 Αυγούστου 2022 ανακοινώνει.

Το Υπουργείο Άμυνας της Ρωσικής Ομοσπονδίας συνεχίζει να αναλύει τις στρατιωτικές και βιολογικές δραστηριότητες των Ηνωμένων Πολιτειών και των συμμάχων τους στην Ουκρανία και σε άλλες περιοχές του κόσμου, λαμβάνοντας υπόψη τις νέες πληροφορίες που αποκτήθηκαν στα απελευθερωμένα εδάφη.

Συνεχίζονται οι εργασίες για τη μελέτη βιολογικών δειγμάτων από Ουκρανούς στρατιώτες που οικειοθελώς έχουν καταθέσει τα όπλα. Όπως αναφέραμε νωρίτερα, στο αίμα τους βρέθηκαν υψηλές συγκεντρώσεις αντιβιοτικών, μαζί με ανοσολογικούς δείκτες που υποδεικνύουν επαφή με το Σύνδρομο Νεφρού και τα παθογόνα του Δυτικού Νείλου, τα οποία έχουν μελετηθεί από το Πεντάγωνο στο πλαίσιο των ουκρανικών έργων U-Pi-4 και U-Pi-8.

Φτιαγμένοι με οπιοειδή ναρκωτικά πολεμούν οι Ουκρανοί στρατιώτες. Πειραματόζωα πολίτες.

Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δοθεί στην ανακάλυψη ναρκωτικών, συμπεριλαμβανομένων των οπιοειδών ναρκωτικών όπως η μεθαδόνη, η κωδεψίνη, η κωδετέρπη, καθώς και ουσίες που μοιάζουν με εφεδρίνη: t-phedrine και tri-phedrine στις θέσεις που άφησε ο ουκρανικός στρατός.

Η μεθαδόνη, ένα συνθετικό φάρμακο, χρησιμοποιείται στη θεραπεία του εθισμού στα ναρκωτικά ως θεραπεία υποκατάστασης.

Θα πρέπει να θυμόμαστε ότι στη ναζιστική Γερμανία κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, ειδικά κατά την περίοδο από το 1943 έως το 1945, τα δισκία περβιτίνης, ένα παράγωγο αμφεταμίνης, χορηγήθηκαν στο στρατιωτικό προσωπικό για να μειωθεί το ψυχοσυναισθηματικό στρες, ειδικά στις δυνάμεις των SS.

Αυτό το φάρμακο χρησιμοποιήθηκε επίσης σε μεγάλο βαθμό από τον αμερικανικό στρατό κατά τη διάρκεια των πολέμων της Κορέας και του Βιετνάμ.

Η παρενέργεια αυτών των εθιστικών φαρμάκων είναι κυρίως η υπερβολική επιθετικότητα, γεγονός που εξηγεί την ακραία σκληρότητα προς τους αμάχους που επιδεικνύουν ορισμένοι Ουκρανοί στρατιώτες και οι βομβαρδισμοί των πόλεων του Ντονμπάς.

Δεδομένων των διαθέσιμων πληροφοριών σχετικά με τη χρήση ισχυρών διεγερτικών από στρατιωτικά μέλη της FAU, μελετάμε εισερχόμενα δείγματα για την παρουσία αυτής της κατηγορίας ενώσεων. Τα ίχνη τους παραμένουν για μεγάλο χρονικό διάστημα στα ανθρώπινα όργανα και ιστούς, για παράδειγμα έως και έξι μήνες στα μαλλιά.

Τα αποτελέσματα των αναλύσεων θα παραδοθούν στην ερευνητική επιτροπή και θα χρησιμοποιηθούν ως αποδεικτικά στοιχεία στις έρευνες για τα εγκλήματα πολέμου που διέπραξε το καθεστώς του Κιέβου.
Πριν από λίγες εβδομάδες, το χωριό Rubizhne στη Λαϊκή Δημοκρατία του Λουχάνσκ απελευθερώθηκε κατά τη διάρκεια της ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης.

Στο εργαστήριο του ιατρικού κέντρου «Pharmbiotest» που βρίσκεται στην οδό Pochaivska 9, βρέθηκαν έγγραφα που επιβεβαιώνουν ότι η έρευνα διεξάγεται εδώ και αρκετά χρόνια στην Ουκρανία για λογαριασμό της λεγόμενης «Big Pharma». Κλινικές δοκιμές μη εγκεκριμένων φαρμάκων, που μπορεί να προκαλέσουν σοβαρές παρενέργειες, έχουν διεξαχθεί σε κατοίκους της περιοχής.

Εξετάσαμε τις εγκαταστάσεις του κέντρου που είναι υπεύθυνο για τις κλινικές δοκιμές φαρμάκων σε εθελοντές. Οι δυτικοί πελάτες έχουν αποδειχθεί ότι επισκέπτονται τακτικά το Pharmbiotest και έχουν πρόσβαση σε όλα τα στάδια της ερευνητικής διαδικασίας. Για την άνεσή τους, οι ετικέτες του εξοπλισμού, τα ονόματα των δωματίων και η τεκμηρίωση εργασίας έχουν αναπαραχθεί στα αγγλικά.

Για να αποφευχθούν οι κίνδυνοι δυσφήμισης και το νομικό κόστος σε περίπτωση που αποτύχουν οι δοκιμές νέων φαρμάκων, εταιρείες των ΗΠΑ και της Ευρώπης έχουν πραγματοποιήσει κλινικές δοκιμές σε Ουκρανούς πολίτες. Οι πληρωμές σε εθελοντές ήταν ελάχιστες και οι θανατηφόρες περιπτώσεις μπορούσαν εύκολα να συγκαλυφθούν. Παράλληλα, οι τοπικές αρχές δεν έκαναν κανέναν σοβαρό έλεγχο ή παρακολούθηση.

Αυτό είναι μέρος της δυτικής αντίληψης για την αφαίρεση των πιο αμφιλεγόμενων μελετών από τη σκοπιά του διεθνούς δικαίου εκτός της εθνικής επικράτειας. Στην Ουκρανία, στρατιωτικό προσωπικό, πολίτες χαμηλού εισοδήματος, καθώς και μια από τις πιο ευάλωτες κατηγορίες πολιτών, ασθενείς ψυχιατρείων, χρησιμοποιήθηκαν για τους σκοπούς αυτούς.

Συνεχίζουμε να αναλύουμε το υλικό τεκμηρίωσης που βρέθηκε στο εργαστήριο του Rubizhne.

Έχουμε ήδη αναφέρει ότι περισσότερα από 16.000 βιολογικά δείγματα, συμπεριλαμβανομένων δειγμάτων αίματος και ορού, συλλέχθηκαν από το έδαφος της Ουκρανίας με προορισμό τις Ηνωμένες Πολιτείες και τις ευρωπαϊκές χώρες.

ΟΙ ΗΠΑ ανέπτυξαν τον covid19

Στο πλαίσιο των διαβεβαιώσεων της αμερικανικής κυβέρνησης ότι τα γενετικά δεδομένα που λαμβάνονται από Ουκρανούς πολίτες θα χρησιμοποιηθούν “…αποκλειστικά για ειρηνικούς σκοπούς…”, θα ήθελα να παραθέσω μια δήλωση του Jason Crow, της Επιτροπής Πληροφοριών των Ηνωμένων Πολιτειών Η Βουλή των Αντιπροσώπων των Πολιτειών στη Διάσκεψη για την Ασφάλεια της Βόρειας Αμερικής τον Ιούλιο.

Ο κ. Κρόου έχει προειδοποιήσει τους Αμερικανούς για τους κινδύνους της δωρεάς του DNA τους σε ιδιωτικές εταιρείες για δοκιμές,

“…είναι πιθανό τα αποτελέσματα των δοκιμών να πωληθούν σε τρίτους…και ότι οι πληροφορίες που θα ληφθούν θα χρησιμοποιηθούν για την ανάπτυξη βιολογικών όπλων που στοχεύουν συγκεκριμένες ομάδες…ή άτομα.

Δεδομένου του ενδιαφέροντος της αμερικανικής κυβέρνησης να μελετήσει «συγκεκριμένους στοχευμένους» βιολογικούς παράγοντες, τέτοιες δηλώσεις παρέχουν μια νέα ματιά στα αίτια της νέας πανδημίας μόλυνσης από κορωνοϊό και στο ρόλο των βιολόγων του αμερικανικού στρατού στην εμφάνιση και εξάπλωση του παθογόνου COVID-19.

Τον Μάιο του 2022, ο Geoffrey Sachs – κορυφαίος ειδικός στο διάσημο ιατρικό περιοδικό The Lancet και καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Columbia, το οποίο είναι κορυφαίο ίδρυμα για την παγκόσμια επιστήμη της βιοασφάλειας, δήλωσε σε συνέδριο στην Ισπανία ότι:

«…ο κορωνοϊός δημιουργήθηκε τεχνητά και με μεγάλη πιθανότητα προηγμένης αμερικανικής βιοτεχνολογίας …».

Σύμφωνα με τους ειδικούς μας, αυτό αποδεικνύεται από τη μεταβλητότητα των γενετικών παραγόντων, άτυπη για τους περισσότερους κοροναϊούς, που προκαλούν διαφορετικές κορυφές στη συχνότητα εμφάνισης, σημαντικές διαφορές στη θνησιμότητα και μεταδοτικότητα, την άνιση γεωγραφική κατανομή, καθώς και το απρόβλεπτο της επιδημικής διαδικασίας στο σύνολό της. Φαίνεται ότι παρά τις συνεχείς προσπάθειες εντοπισμού και απομόνωσης των ασθενών, η πανδημία τροφοδοτείται τεχνητά από την «εκτόξευση» νέων παραλλαγών του ιού σε μια συγκεκριμένη περιοχή.

Εκφράζουμε την πιθανότητα εμπλοκής του Οργανισμού Διεθνούς Ανάπτυξης των Ηνωμένων Πολιτειών (USAID) στην εμφάνιση του νέου κοροναϊού. Από το 2009, ο οργανισμός χρηματοδοτεί το πρόγραμμα Predict, το οποίο μελετά νέους τύπους κοροναϊών και συλλαμβάνει νυχτερίδες που φέρουν αυτούς τους ιούς. Ένας από τους ανάδοχους του έργου ήταν η εταιρεία Metabiota, γνωστή για τις στρατιωτικές βιολογικές της δραστηριότητες στην Ουκρανία.

Χαρακτηριστικά, το 2019, πριν εμφανιστούν τα πρώτα κρούσματα του COVID-19, το Αμερικανικό Ινστιτούτο Χόπκινς φιλοξένησε μια άσκηση με την ονομασία ” Event-201 “, η οποία εξασκούσε τη διαχείριση μιας εστίας ενός μέχρι τότε άγνωστου κορωνοϊού, ο οποίος, σύμφωνα με το αφήγημα της άσκησης, μεταδόθηκε από τις νυχτερίδες στους ανθρώπους μέσω ενός ενδιάμεσου ξενιστή, του χοίρου. Έτσι ο ιός της «ισπανικής γρίπης» εξαπλώθηκε σε πανδημία, προκαλώντας δεκάδες εκατομμύρια θύματα.

Η εφαρμογή του Σεναρίου Ανάπτυξης COVID-19 και η επείγουσα απόσυρση του προγράμματος Predict από την USAID το 2019 απέδειξαν τη σκόπιμη φύση της πανδημίας και τη συμμετοχή των Ηνωμένων Πολιτειών στην εμφάνιση της.

Κατά τη διάρκεια της ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης, κατασχέθηκαν έγγραφα που δείχνουν ότι η USAID και ο κύριος ανάδοχός της, ο Labyrinth Ukraine, εμπλέκονται στο πρόγραμμα βιολογικών όπλων του αμερικανικού στρατού από το 2019.

Δώστε προσοχή στην επιστολή του επικεφαλής του υγειονομικού και επιδημιολογικού τμήματος των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων προς τη Διευθύντρια του Labyrinth Ukraine, Karen Saylors. Σε αυτό το έγγραφο, η διοίκηση των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας δηλώνει την ετοιμότητά της να συνεργαστεί με την USAID για τη χορήγηση εμβολίων σε στρατιωτικούς και τη συλλογή, επεξεργασία και μετάδοση πληροφοριών που ενδιαφέρουν την αμερικανική πλευρά.

Η επιλογή του Οργανισμού των Ηνωμένων Πολιτειών για τη Διεθνή Ανάπτυξη ως συντονιστή του έργου θα μπορούσε να είχε ως κίνητρο την αυξανόμενη ρωσική ανησυχία για τις δραστηριότητες των ουκρανικών βιοεργαστηρίων, μια προσπάθεια να τεθεί το αμερικανικό αμυντικό κατεστημένο «εκτός κινδύνου». κατάσταση ζημίας» και αποφυγή κατηγοριών για ανάπτυξη βιολογικών όπλων.

Έχει διαπιστωθεί ότι η Labyrinth Ukraine είναι τμήμα της αμερικανικής εταιρείας Labyrinth Global Health και ότι οι ιδρυτές της είναι πρώην υπάλληλοι της Metabiota, βασικού εργολάβου του Πενταγώνου στον τομέα των στρατιωτικών και βιολογικών δραστηριοτήτων.
Το “Labyrinth Ukraine” συμμετείχε σε έργα

Yu-Pi-9 και -10, κατά τα οποία μελετήθηκαν η εξάπλωση της αφρικανικής πανώλης των χοίρων στο έδαφος της Ουκρανίας και στις χώρες της Ανατολικής Ευρώπης.

Θα ήθελα να επισημάνω ότι, ως μέρος του Προγράμματος Μείωσης Βιολογικών Απειλών του Υπουργείου Άμυνας των Ηνωμένων Πολιτειών, ένας από τους τομείς έρευνας του Labyrinth Global Health ήταν η μελέτη των κοροναϊών και του ιού της ευλογιάς των πιθήκων.

Υπενθυμίζουμε ότι στις 23 Ιουλίου, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας κήρυξε την επιδημία της ευλογιάς των πιθήκων σε διεθνή κατάσταση έκτακτης ανάγκης για την υγεία. Μέχρι σήμερα, η νόσος έχει εντοπιστεί σε 76 χώρες, με περισσότερα από 26.000 κρούσματα.

Έτσι, γινόμαστε μάρτυρες μιας ξεκάθαρης τάσης: οι μολυσματικοί παράγοντες που εισέρχονται στην περιοχή ενδιαφέροντος του Πενταγώνου στη συνέχεια εξαπλώνονται με πανδημικό τρόπο, και οι αμερικανικές φαρμακευτικές εταιρείες και οι προστάτες τους, οι ηγέτες του Δημοκρατικού Κόμματος των ΗΠΑ, να γίνονται δικαιούχοι.

Κούβα

Έχουμε ήδη τεκμηριώσει τη χρήση βιολογικών όπλων από τις Ηνωμένες Πολιτείες στην Κούβα. Μιλάμε για σκόπιμη εξάπλωση του δάγγειου πυρετού, της αφρικανικής πανώλης των χοίρων και σε σημαντικές οικονομικά καλλιέργειες στο νησί. Θα ήθελα να δώσω άλλο ένα παράδειγμα από το βιολογικό αρχείο του αμερικανικού στρατού.

Το 1997, η κουβανική κυβέρνηση επέστησε την προσοχή της παγκόσμιας κοινότητας ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες είχαν παραβιάσει τη Σύμβαση για τα Βιολογικά και Τοξικά Όπλα. Η κατηγορία βασίστηκε στη μαρτυρία ενός Κουβανού πιλότου που κατέγραψε τον ψεκασμό, από αμερικανικό αεροπλάνο, ενός βιολογικού παράγοντα καραντίνας -του φοίνικα θρίπες- ικανό να βλάψει μια από τις κύριες γεωργικές βιομηχανίες της Κούβας.

Μολονότι οργανώθηκε έκτακτη συνεδρίαση των Κρατών Μερών της UNODA για το θέμα αυτό, το περιστατικό δεν διερευνήθηκε, δεδομένης της απουσίας μηχανισμού επαλήθευσης της Συμφωνίας.

Τσάβες……

Αυτή η ατιμωρησία συνέβαλε στη συνεχιζόμενη χρήση της τεχνολογίας βιοόπλων από την Ουάσιγκτον στη Λατινική Αμερική, συμπεριλαμβανομένης της εξάλειψης ανεπιθύμητων πολιτικών προσώπων.

Στις 18 Ιουλίου 2022, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας της Βενεζουέλας, Νικολάς Μαδούρο, δήλωσε δημόσια ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες συμμετείχαν στη δολοφονία του πρώην αρχηγού του κράτους Ούγκο Τσάβες.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχει στη διάθεσή της η Βενεζουέλα, οι υπηρεσίες πληροφοριών των ΗΠΑ ερευνούν από το 2002 πιθανούς τρόπους δολοφονίας ενός ηγέτη της Βενεζουέλας που είχε ενεργά ακολουθήσει μια αντιαμερικανική πολιτική. Αρκετές απόπειρες δολοφονίας με μέλη της Πρεσβείας των Ηνωμένων Πολιτειών στο Καράκας εντοπίστηκαν και απέτυχαν.

Κατά παράβαση του διεθνούς δικαίου, οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν αναπτύξει φάρμακα που, όταν χορηγούνται στον οργανισμό για σύντομες χρονικές περιόδους, έχει αποδειχθεί ότι προκαλούν χρόνιες ασθένειες και διάφορες μορφές καρκίνου. Σύμφωνα με την πλευρά της Βενεζουέλας, η Claudia Diaz, μέλος του προεδρικού περιβάλλοντος, χρησιμοποίησε ένα τέτοιο φάρμακο για να δηλητηριάσει τον Τσάβες. Έφυγε από τη Βενεζουέλα με τη βοήθεια των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών και αργότερα μεταφέρθηκε στις Ηνωμένες Πολιτείες για να αποφύγει τη δημοσιότητα σχετικά με τις λεπτομέρειες της συνεργασίας της με τις υπηρεσίες πληροφοριών των ΗΠΑ.

Η αιτιώδης συνάφεια μεταξύ του θανάτου του ηγέτη της Βενεζουέλας και των εξελίξεων στον τομέα των βιολογικών όπλων επιβεβαιώνεται από ιατροδικαστικά στοιχεία και μαρτυρίες Κουβανών γιατρών που θεράπευσαν τον Τσάβες για την άτυπη εξέλιξη της νόσου και την αντίστασή του στην χρήση φαρμάκων.

Αυτή η ειδική στρατιωτική επιχείρηση επέστησε την προσοχή πολλών διεθνών και κυβερνητικών οργανισμών στις απειλές που δημιουργούνται από τα βιολογικά όπλα των ΗΠΑ.

Μαζικές διαμαρτυρίες κατά των δραστηριοτήτων των βιοεργαστηρίων που χρηματοδοτούνται από το Πεντάγωνο έχουν λάβει χώρα σε πολλές χώρες σε όλο τον κόσμο. Οι δημόσιοι φορείς της Ευρασιατικής Οικονομικής Ένωσης ενέκριναν ψήφισμα για το κλείσιμο αυτών των βιολογικών εργαστηρίων.

Σε αυτό το πλαίσιο, βλέπουμε ήδη μια αλλαγή στην προσέγγιση του αμερικανικού στρατού στη χρήση βιολογικών όπλων σε άλλες χώρες. Για παράδειγμα, ζητήθηκε από τις πολιτείες στις οποίες οι Αμερικανοί διεξάγουν έρευνα διπλής χρήσης να υπογράψουν μια συλλογική πρόσκληση συνεργασίας με τις Ηνωμένες Πολιτείες με μοναδικό σκοπό: «…ενίσχυση της παγκόσμιας ασφάλειας υγείας και μείωση των επιπτώσεων των μολυσματικών ασθενειών στους πληθυσμούς…». Σημειώστε τη λέξη «παγκόσμια» και αργότερα στο κείμενο: «με επικεφαλής τις Ηνωμένες Πολιτείες».

Επιπλέον, θα διατεθούν πρόσθετα κεφάλαια σε χώρες που συμμετέχουν στην πρωτοβουλία του Προγράμματος Μείωσης της Βιοαπειλής των ΗΠΑ.

Το ρωσικό υπουργείο Άμυνας θα συνεχίσει να αναλύει τα τεκμηριωμένα στοιχεία της εφαρμογής του αμερικανικού στρατιωτικού-βιολογικού προγράμματος στην Ουκρανία και θα σας κρατά ενήμερους για τα αποτελέσματα.

dimpenews.com

Previous Article

ΝΥΣΤΕΡΙ ΕΙΣ ΤΟ ΑΠΟΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ «ΜΑΝΗΤΑΣ»

Next Article

Υπό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά στο Ελληνικό Νοσοκομείο στο Βαλουκλή της Κωνσταντινούπολης