Η τρομακτική αλήθεια: Τα εμβόλια Covid αύξησαν τη θνησιμότητα

Share:

Ο γερουσιαστής Ron Johnson (R-Wis.) διοργάνωσε ένα πάνελ για τα εμβόλια COVID-19 στην Ουάσιγκτον στις 7 Δεκεμβρίου, με εμπειρογνώμονες όπως ο Δρ Robert Malone και ο Dr. Peter McCullough – Τα συμπεράσματα

Αν ακόμα απορείτε για την επισφάλεια και το… μαύρο πέπλο γύρω από τα εμβόλια covid, εξέχοντες ειδικοί επιστήμονες που κάποτε χλευάζονταν ως «ψεκασμένοι» αποκαλύπτουν τα συμπεράσματα επίσημων ερευνών.

Οι τέσσερις αλήθειες είναι τρομακτικές.
Ας δούμε αναλυτικά τι εννοούμε:
Ο γερουσιαστής Ron Johnson (R-Wis.) διοργάνωσε ένα πάνελ για τα εμβόλια COVID-19 στην Ουάσιγκτον στις 7 Δεκεμβρίου, με εμπειρογνώμονες όπως ο Δρ Robert Malone και ο Dr. Peter McCullough.
Οι ειδικοί συζήτησαν την ανάπτυξη εμβολίων, τη σύνθεση του εμβολίου, δεδομένα από συστήματα ασφάλισης και ανεπιθύμητων συμβάντων και άλλα θέματα.
Τα ευρήματα τους:

1) Οι ασφαλιστικές καταγράφουν άλμα στην αιφνίδια θνησιμότητα – Αυξήθηκαν οι θάνατοι

Ο Edward Dowd, πρώην αναλυτής της BlackRock τώρα συνεργάτης με το Humanity Project, ανέλυσε δεδομένα από την έρευνα της Society of Actuaries 2021 Group Life Insurance που έδειξε άλμα στην υπερβολική θνησιμότητα μεταξύ νεαρών και μεσήλικων ενηλίκων από την εποχή που άρχισαν να χορηγούνται τα εμβόλια.
Το μόνο πράγμα που άλλαξε εκείνη την εποχή, είπε ο Ντάουντ, ήταν τα… «εμβόλια».
Τόνισε ότι η Δανία και το Ηνωμένο Βασίλειο, μεταξύ άλλων χωρών, έχουν σταματήσει να συνιστούν ή να έχουν σταματήσει εντελώς τον εμβολιασμό νέων, υγιών ανθρώπων λόγω αυξανόμενων ανησυχιών για παρενέργειες όπως η φλεγμονή της καρδιάς που μπορεί να οδηγήσει σε θάνατο.
«Γιατί οι υγειονομικές μας αρχές εξακολουθούν να πιέζουν αυτό το εμβόλιο εάν άλλες χώρες κάνουν πίσω;» ρώτησε ο ίδιος αναφερόμενος στις ΗΠΑ.
Στη συζήτηση προσκλήθηκαν εκπρόσωποι μεγάλων υγειονομικών υπηρεσιών των ΗΠΑ, συμπεριλαμβανομένων των Κέντρων Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC), αλλά δεν παρευρέθηκαν.
Ο Josh Stirling, ένας ασφαλιστικός αναλυτής, παρουσίασε μια ανάλυση δεδομένων από το Ηνωμένο Βασίλειο, σύμφωνα με τα οποία τα ποσοστά θανάτων ήταν υψηλότερα μεταξύ των εμβολιασμένων από τον Μάιο του 2022.

2) Οι γιατροί αναφέρουν αύξηση της καρδιακής φλεγμονής από την έναρξη της πανδημίας

Αρκετά εμβόλια έχουν συνδεθεί με παρενέργειες όπως η μυοκαρδίτιδα, μια μορφή καρδιακής φλεγμονής που μπορεί να αποβεί μοιραία.
Οι γιατροί που κατέθεσαν κατά τη διάρκεια της επιτροπής είπαν ότι έχουν δει αύξηση στους ασθενείς με μυοκαρδίτιδα.
«Ήταν πολύ υψηλά νούμερα», δήλωσε η Δρ Ρενέτα Μουν, κλινική αναπληρώτρια καθηγήτρια στο Ιατρικό Κολλέγιο του Πανεπιστημίου της Πολιτείας της Ουάσιγκτον.
Η Μουν είπε ότι είδε μια χούφτα κρούσματα στα 20 χρόνια της πρακτικής της πριν από την πανδημία. Ο αριθμός έχει αυξηθεί από τότε που ξεκίνησε η πανδημία, είπε.
Ο Δρ Kirk Milhoan, παιδίατρος με έδρα τη Χαβάη, είπε ότι έχει δει επίσης περισσότερες περιπτώσεις με την ασθένεια.
Ο Milhoan είπε ότι η έρευνα που προέκυψε δείχνει ότι η μυοκαρδίτιδα και μια σχετική πάθηση, η περικαρδίτιδα, προκαλούνται από τα εμβόλια Moderna και Pfizer.
Η Moderna και η Pfizer δεν έχουν ανταποκριθεί σε αιτήματα για σχόλια σχετικά με αυτές τις εξελίξεις στις έρευνες.
Οι μελέτες δείχνουν ότι η πρωτεΐνη ακίδας, την οποία τα εμβόλια κάνουν το σώμα να παράγει, είναι «καρδιοτοξική και προκαλεί φλεγμονή στην καρδιά», είπε ο Milhoan.
Η COVID-19 μπορεί επίσης να προκαλέσει μυοκαρδίτιδα, σύμφωνα με ορισμένες μελέτες , αν και άλλες έρευνες αμφισβήτησαν αυτήν την άποψη .

3) Οι νέοι διατρέχουν μικρότερο κίνδυνο από τον COVID-19 – Δεν χρειάζεται να εμβολιαστούν

Ο Δρ Harvey Risch, ομότιμος καθηγητής επιδημιολογίας στη Σχολή Δημόσιας Υγείας του Yale, παρουσίασε δεδομένα από το CDC που δείχνουν ότι οι νέοι διατρέχουν μικρό κίνδυνο από τον COVID-19.
Τα ποσοστά της μόλυνσης μεταξύ των ατόμων ηλικίας 0 έως 17 ετών που οδήγησε σε θάνατο, για παράδειγμα, ήταν μόλις 0,01 τοις εκατό έως τον Σεπτέμβριο του 2021, ενώ το ποσοστό ήταν 0,05 τοις εκατό μεταξύ των ατόμων 18 έως 29 ετών.
«Όταν έχετε τόσο χαμηλή ή ανύπαρκτη θνησιμότητα σε αυτές τις χαμηλές ηλικιακές ομάδες, οι πιθανές σοβαρές ανεπιθύμητες ενέργειες του εμβολίου θα ξεπεράσουν την ανύπαρκτη θνησιμότητα αυτών των ηλικιακών ομάδων και επομένως, δεν υπάρχει λόγος να εμβολιαστούν υποχρεωτικά…. γιατί δεν υπήρχε θνησιμότητα που προσπαθούσαν να αποτρέψουν», είπε ο Risch.
Το ποσοστό ήταν πολύ υψηλότερο μεταξύ των ηλικιωμένων. Μεταξύ αυτών των 85 και άνω, για παράδειγμα, το μερίδιο ήταν 24,6 τοις εκατό.

4) Όχι ισχυρές κλικινές δοκιμές 

Καθώς τα εμβόλια έχουν αποδυναμωθεί και αποδίδουν χειρότερα κατά της μόλυνσης, οι υγειονομικοί λένε ότι θα πρέπει να λαμβάνονται για την προστασία από σοβαρές ασθένειες.
Αλλά ο McCullough, επικεφαλής επιστημονικός υπεύθυνος της The Wellness Company, είπε ότι καμία ελεγχόμενη με εικονικό φάρμακο κλινική δοκιμή δεν έχει δείξει ότι τα εμβόλια μειώνουν τη νοσηλεία ή τον θάνατο.
Τέτοιες δοκιμές, γνωστές ως RCT, θεωρούνται γενικά η υψηλότερη μορφή απόδειξης για ένα φάρμακο.
Τόσο η έγκριση έκτακτης ανάγκης όσο και η έγκριση για τα εμβόλια βασίστηκαν στην πρόληψη της μόλυνσης.
Στην πραγματικότητα, οι υποψήφιοι αποδέκτες λένε ότι τα εμβόλια «έχουν αποδειχθεί ότι αποτρέπουν τον COVID-19». Δεν γίνεται λόγος για σοβαρή ασθένεια ή θάνατο.

www.bankingnews.gr

Previous Article

Δ. Γάκης: Μύθος ότι το εμβόλιο προφυλάσσει, γι΄αυτό και διώκεται ο Μπουρλά

Next Article

Πορτογαλία: Νομοσχέδιο για τον υποβοηθούμενο θάνατο