Παπικό σχολείο καλεί ιμάμη να δώσει ευλογία στους μαθητές

Share:

Δουβλίνο, Ιρλανδία, 9 Οκτωβρίου 2020

– Ένα καθολικό σχολείο στο Δουβλίνο κάλεσε έναν μουσουλμάνο ηγέτη να δώσει μια ευλογία στους μαθητές, καθώς και να προσευχηθεί με προσευχή όπου αναφέρθηκε στον Χριστό ως απλό «προφήτη».

Ο π. Fergal MacDonagh στην εκκλησία Our Lady of Dolours, Dolphin’s Barn, σε μια υπηρεσία προσευχής για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς κάλεσε τον τοπικό ιμάμη.

Ο μουσουλμάνος ηγέτης είπε: «Ζητάμε από τον παντοδύναμο να στείλει χαιρετισμούς σε όλους τους αγαπημένους του υπηρέτες, τον Αβραάμ, τον Ιησού, τον Μωάμεθ, τον Δαβίδ…» Ο MacDonagh στάθηκε κοντά, με τα χέρια να εκτείνονται κατά τη διάρκεια της προσευχής.

Ο ιμάμης συνέχισε καταλήγοντας σε μια προσευχή που πήρε απευθείας από το Κοράνι. Αφού διάβασε το αραβικό κείμενο, πρόσφερε την αγγλική μετάφραση που αναφερόταν απευθείας στον Χριστό ότι ήταν μόνο ένας από τους προφήτες. “Κύριε όλους σας επαίνους, και σας ζητάμε να στείλετε τους χαιρετισμούς και την ειρήνη σας σε όλους τους αγαπημένους σας υπηρέτες, τους προφήτες, τον Ιησού Χριστό, τον Αβραάμ, τον Μωάμεθ και όλους αυτούς.”

Ένα παρόμοιο περιστατικό παρατηρήθηκε τον Απρίλιο του τρέχοντος έτους, καθώς ένας καθολικός ιερέας στην Αρχιεπισκοπή Tuam της Ιρλανδίας, κάλεσε τους ντόπιους μουσουλμάνους να προσφέρουν μια ισλαμική προσευχή κατά τη διάρκεια μιας λειτουργίας . Με την ευκαιρία αυτή, δύο μουσουλμάνοι τραγούδησαν μια ισλαμική πρόσκληση προς προσευχή, η οποία, «διακηρύσσει κατηγορηματικά την υπεροχή του Ισλάμ έναντι των προγόνων του – Ιουδαϊσμού και Χριστιανισμού»

LifeSiteNews

Previous Article

Ακραία φτώχεια το 2020 λόγω του Covid-19

Next Article

10.000 διαδηλωτές, δέν πειράζουν