Σε ουκρανικό χωριό πέθανε απροσδόκητα επιδρομέας που επιτέθηκε σε ιερέα της UOC

Share:

Στο Λίποβετς, κατά τη διάρκεια κατάληψης που οργανώθηκε από τον πρώην εκπαιδευτή του οργανωτικού τμήματος της περιφερειακής επιτροπής Kagarlyk του Κομμουνιστικού Κόμματος της Ουκρανίας, πέθανε ένας άνδρας.

Κατά τη διάρκεια της κατάληψης του ναού στο χωριό Λίποβετς, που οργανώθηκε από τον πρώην επικεφαλής της περιφέρειας Kagarlyk της Περιφέρειας του Κιέβου, πέθανε ένας υποστηρικτής της OCU Νατικάτς Βλαντίμιρ Ιβάνοβιτς.

Αυτόπτες μάρτυρες διηγήθηκαν ότι ο Ivan Semtsov, μαζί με τον πρόεδρο του χωριού Λίποβετς, Vasily Tyslenko, οργάνωσαν κατάληψη του ναού από επιδρομείς, χρησιμοποιώντας την επίσημη θέση του για αυτό.

 

 

Κατά τη διάρκεια της σύγκρουσης στο προαύλιο του ναού, ο Νατικάτς άρπαξε τον σταυρό από τα χέρια του ιερέα της UOC και τον πέταξε κάτω στη γη.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, αμέσως ένιωσε άσχημα και έπεσε κάτω. Όλες οι προσπάθειες να τον συνεφέρουν δεν έδωσαν αποτέλεσμα, ο Νατικάτς πέθανε ξαφνικά.

Προσοχή, το βίντεο περιέχει συγκλονιστικά πλάνα!

Από το 1984 έως το 1986, ο Semtsov υπηρέτησε ως εκπαιδευτής στην τοπική επιτροπή Terebovlya της Ένωσης Λενινιστικής Κομμουνιστικής Νεολαίας της Ουκρανίας.

Από το 1987 έως το 1988 ήταν εκπαιδευτής στο αγροτικό τμήμα της τοπικής επιτροπής Kagarlyk του Κομμουνιστικού Κόμματος Ουκρανίας.

Από το 1988 έως το 1990, εργάστηκε ως εκπαιδευτής στο οργανωτικό τμήμα της τοπικής επιτροπής Kagarlyk του Κομμουνιστικού Κόμματος Ουκρανίας.

Τον Οκτώβριο του 2010, εξελέγη βουλευτής του Δημοτικού Συμβουλίου Belotserkovsky από το «Κόμμα των Περιφερειών».

Νωρίτερα, η ΕΟΔ έγραψε ότι η ενορία της UOC στο Kagarlyk διαμαρτυρήθηκε για τις ενέργειες των τοπικών αρχών.

spzh.news

Previous Article

Οὐκρανός βουλευτής: Για τήν Λαύρα τοῦ Ποτσάεφ θά ἀκολουθήσουμε ἀνάλογη πρακτική μέ τήν Λ. Κιέβου!

Next Article

Σεβαστείας: Δίωξις ὅλης τῆς Ὀρθοδόξου Ἐκκλησίας