Σκότωνε Σύριους και γύρισε πίσω να σκοτώσει τους συμπατριώτες του

Share:

Αλβανικής καταγωγής γεννημένος στην Αυστρία ο νεκρός τρομοκράτης ισλαμιστής. Ο αλβανικής καταγωγής ισλαμιστής τρομοκράτης είχε πολεμήσει στην Συρία σκοτώνοντας Σύριους στο πλευρό της Τουρκίας. Αφού τέλειωσε το εκεί έργο του επέστρεψε στην Αυστρία πρόσφατα ώστε να έτοιμος να σκοτώσει τους αλλόθρησκους συμπατριώτες του! Δυστυχώς η Αυστρία και όλη Ευρώπη πληρώνει το τίμημα! Δέχτηκε πίσω τους εγκληματίες χωρίς να συμβαίνει τίποτα. Αφού δεν καταδίκασε τις σφαγές στη Συρία θα τις υποστεί στο έδαφος της!

Επιβεβαιώνεται πλέον επίσημα το σενάριο της ισλαμικής τρομοκρατίας πίσω από την σφαγή στην Βιέννη. Επιβεβαιώνεται όμως κι άλλη μία φρικτή πραγματικότητα. Ότι οι ευρωπαίοι άφηναν τους πολίτες τους να πολεμούν στο πλευρό του ισλαμικού κράτους σφάζοντας τον λαό της Συρίας. Και έπειτα τους επέτρεψαν να επιστρέψουν ανενόχλητοι και ατιμώρητοι παρά τα εγκλήματα της ανθρωπότητας που είχαν διαπράξει.

Ταυτοποιήθηκε σύμφωνα με πληροφορίες ο δράστης ο οποίος έπεσε νεκρός από τα πυρά της αστυνομίας και πρωταγωνίστησε στην σφαγή. Ο δράστης είναι γεννημένος στην Αυστρία, αλβανικής καταγωγής, ο οποίος φαίνεται ότι είχε ταξιδέψει στην Συρία για να πολεμήσει στο πλευρό της Τουρκίας και του ισλαμικού κράτους κατά του συριακού λαού.

Είχε φύγει με άλλους 90 αυστριακούς πολίτες – ισλαμιστές, και είχε επιστρέψει πρόσφατα. Παραδόξως δεν είχε μπει φυλακή παρά το ότι το ισλαμικό κράτος διέπραξε εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας. Αυτή η συμπεριφορά της Αυστρίας αλλά και πολλών άλλων ευρωπαϊκών χωρών απέναντι στους ισλαμιστές τρομοκράτες, αποδεικνύεται ολέθρια για την ίδια την χώρα, την ίδια την Ευρώπη.

olympia.gr

Previous Article

Βιέννη: Διαθρησκειακό μνημόσυνο στη μνήμη των θυμάτων

Next Article

Πίστις και πολιτική