Ταγμένοι ολόψυχα να ικανοποιήσουν τον Τούρκο κατακτητή και τους Βρετανούς συνοδοιπόρους του, οι Διζωνικοί Ηγέτες

Share:

Σωματείο Αδούλωτη Κερύνεια: Ταγμένοι ολόψυχα να ικανοποιήσουν τον Τούρκο κατακτητή και τους Βρετανούς συνοδοιπόρους του, οι Διζωνικοί Ηγέτες

ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2023

ΡΥΘΜΙΣΗ ΠΕΡΟΥΣΙΑΚΟΥ ΑΝΤΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ

ΟΙ ΣΥΓΚΛΙΣΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΔΙΑΓΡΑΨΑΝ ΟΙ ΔΙΖΩΝΙΚΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΜΑΣ ΤΟ ΑΝΑΦΑΊΡΕΤΟ ΚΑΙ ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΜΑΣ, ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ.

Ταγμένοι ολόψυχα να ικανοποιήσουν τον Τούρκο κατακτητή και τους Βρετανούς συνοδοιπόρους του, οι Διζωνικοί Ηγέτες μας δέχθηκαν να μην επιστρέψουν οι πρόσφυγες και εκτοπισμένοι μας πίσω στα κατεχόμενα και διαπραγματεύονται ρύθμιση του περιουσιακού με την οποία ρύθμιση, να ξεπεραστεί το μεγάλο εμπόδιο στην λύση ΔΔΟ, που είναι το γεγονός ότι εμείς οι πρόσφυγες και εκτοπισμένοι, πλειοψηφούσαμε στα κατεχόμενα, στην ιδιοκτησία γης, κατά 85%.

Οι ρυθμίσεις που έγιναν στο περιουσιακό και αναφέρονται ως συγκλίσεις των συνομιλιών, τις οποίες οι Διζωνικοί Ηγέτες μας υποστηρίζουν και έχουν ως ευαγγέλιο, είναι οι ακόλουθες:

Οι πρόσφυγες δεν επιστρέφουν για να μην επηρεασθεί η Διζωνικότητα και ο Δικοινοτικός χαρακτήρας της λύσης, ΔΔΟ. Εξάλλου αυτό συμφωνήθηκε και στην κοινή δήλωση Αναστασιάδη – Έρογλου του 2014 και προνοείται και στο Πλαίσιο Γκουτέρες, με το οποίο συμφωνούν οι Διζωνικοί Ηγέτες μας, όπου, αποδίδεται στο σφετεριστή, ο οποίος μάλιστα παράνομα χαρακτηρίζεται χρήστης, 95% προτεραιότητα έναντι του νόμιμου ιδιοκτήτη.

Αποτελεί επίσης σύγκλιση των συνομιλιών, η αναλογία στο ιδιοκτησιακό καθεστώς περιουσιών στα κατεχόμενα να ανατραπεί υπέρ των Τουρκοκυπρίων. Δηλαδή οι Έλληνες ιδιοκτήτες γης που έχουμε υπό την κατοχή μας το 85% των περιουσιών στα κατεχόμενα, πρέπει να ξεπουλήσουμε τις περιουσίες μας στους Τούρκους.

Σύγκλιση αποτελεί και η παραμονή των εποίκων για να υπάρχει ο πληθυσμός που απαιτείται για να λειτουργήσει Τουρκικό Συνιστών Κράτος στα κατεχόμενα.

Θα ολοκληρωθούν πρώτα οι συνομιλίες και αφού υπάρξει συμφωνία θα μας ζητηθεί ( ελπίζουμε ) να την εγκρίνουμε σε Δημοψήφισμα.

Στην τραγική περίπτωση που θα καταφέρουν ( Θεός φυλάξει…) να μας κλέψουν ένα ΝΑΙ και εγκριθεί η λύση στο Δημοψήφισμα, τότε είναι που θα ξεκινήσει το νέο δράμα και ο νέος εξευτελισμός των προσφύγων και εκτοπισμένων μας, μέσα από τη διαδικασία ξεπουλήματος περιουσιών στην οποία έχουν συμφωνήσει οι Διζωνικοί Ηγέτες μας και θα αποτελεί πρόνοια της λύσης.

Η διαδικασία ξεπουλήματος των περιουσιών μας, όπως καταγράφεται στις συγκλίσεις και θα ακολουθηθεί, αν κάνουμε το λάθος να την εγκρίνουμε και στην οποία συγκλίνουν οι Διζωνικοί Ηγέτες μας με τους Τούρκους, είναι ως ακολούθως:

Θα προνοείται στη λύση η σύσταση τριμελούς επιτροπής που θα στελεχώνεται από ένα Τούρκο, ένα δικό μας, μάλλον ναινέκο, για να μην «τορπιλίζεται» η διαδικασία και ένα ξένο, κοινής μάλλον αποδοχής, με ότι αυτό θα σημαίνει.

Ο κάθε ιδιοκτήτης κατεχόμενης περιουσίας, με το Κυπριακό λυμένο και μάλιστα σύμφωνα με τους όρους και τις απαιτήσεις της Τουρκίας, θα αφεθεί να διεκδικεί την περιουσία του μόνος του πλέον , στο έλεος μιας Επιτροπής της οποίας βασικός όρος εντολής θα εί ναι να μην διαταραχθεί η Διζωνικότητα.

Θα πρέπει να κάνει αίτηση στην Επιτροπή αυτή για να αποδείξει ότι είναι ιδιοκτήτης. Δεν γνωρίζουμε πώς θα μας ζητείται να αποδείξουμε ότι είμαστε ιδιοκτήτες. Δεν φαίνεται να προνοείται στην επιτευχθείσα σύγκλιση αν θα παρουσιάζεται ή όχι ο τίτλος ιδιοκτησίας του Κράτους, που κατέχουμε. Μάλλον όχι.

Αφού πεισθεί η Επιτροπή ότι ο αιτητής είναι πράγματι ο ιδιοκτήτης τότε θα ξεκινήσει το «κοσσίνισμα» για να διαπιστωθεί σε ποια κατηγορία έχει τοποθετηθεί η περιουσία του, ώστε να αποφασίζεται και η «θεραπεία». Αυτό θα είναι αναγκαίο διότι οι Διζωνικοί Ηγέτες μας συγκλίνουν με τους Τούρκους κατακτητές σε ένα κατάλογο 25, ή 30, κατηγοριών στις οποίες θα κατατάσσεται η περιουσία του καθενός μας και ανάλογη με την κατηγορία, θα είναι και η θεραπεία.

Αντί επιστροφής της περιουσίας που προνοεί η Διεθνής Νομιμότητα προστέθηκαν ως θεραπείες, οι Αποζημιώσεις και η Ανταλλαγή περιουσίας. Όπως είδαμε να συμβαίνει και με την παράνομη σήμερα Επιτροπή περιουσιών στα κατεχόμενα, η θεραπεία που θα προτιμάται θα είναι η αποζημίωση η οποία θα εξυπηρετεί απόλυτα την Τουρκία. Είμαστε επίσης βέβαιοι ότι οι αποζημιώσεις που θα εγκρίνονται δεν θα προσεγγίζουν καθόλου την πραγματική αξία της περιουσίας, ούτε θα είναι βέβαιον αν θα πληρωθούν ποτέ.

Αυτές είναι λοιπόν οι συγκλίσεις που αφορούν το περιουσιακό και προσδιορίζουν τις ρυθμίσεις που παζαρεύουν οι Διζωνικοί Ηγέτες μας με τους Τούρκους, καθ΄υπόδειξη κατά τη γνώμη μας και των ξένων συνοδοιπόρων της Τουρκίας , Βρετανών.

Από όλες τις πιο πάνω συγκλίσεις μας, είναι ολοφάνερο ότι οι Διζωνικοί Ηγέτες μας έχουν παραδοθεί ολότελα στον κατακτητή και τους όρους του χωρίς καμμιά διάθεση διεκδίκησης των Δικαιωμάτων μας. Μάλιστα επισημαίνουμε ότι επικοινωνιακά μιλούν τη γλώσσα της Διεθνούς Νομιμότητας ενώ στην ουσία η πολιτική και οι πολιτικές προτάσεις τους, όπως αυτές για περιουσιακό, συγκλίσεις κ.λ.π., είναι κάθετα, εκτός Διεθνούς Νομιμότητας και επιβραβεύουν τον κατακτητή σε βάρος των δικών μας Δικαίων και Δικαιωμάτων.

Συνέχιση αυτής της πολιτικής υποστηρίζουν και οι υποψήφιοι των Διζωνικών Κομμάτων, Αβέρωφ Νεοφύτου, Ανδρέας Μαυρογιάννης και Νίκος Χριστοδουλίδης , καθώς και όλοι οι άλλοι ανεξάρτητοι Υποψήφιοι,

ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΤΟ ΓΙΩΡΓΟ ΚΟΛΟΚΑΣΙΔΗ , ο οποίος προσφέρεται, μαζί με όλα τα άλλα σοβαρά θέματα που απασχολούν τη χώρα μας, να θέσει και το Κυπριακό στη σωστή του βάση, ως θέμα Διεθνές, εισβολής, κατοχής και παραβίασης Κρατικών και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων μας, με βασικό ζητούμενο την πλήρη αποκατάσταση της Διεθνούς Νομιμότητας που παραβιάστηκε το 1974.

Ενόψει των επερχόμενων Προεδρικών εκλογών καλούμε τους ψηφοφόρους: ενημερώνεστε και να είστε έτοιμοι να πάμε όλοι στην κάλπη και να κάνουμε την υπέρβαση που απαιτεί η εποχή.

Από το Σωματείο Αδούλωτη Κερύνεια.

Previous Article

Ὑπέρ τῶν Τουρκοκυπρίων ὁ Ἔντι Ράμα

Next Article

Ισλαμική κατήχηση για νεαρούς Τουρκοκύπριους