Λιτανεία 30.000 ατόμων έφτασε στη Λαύρα του Ποτσάεφ

Share:

 

Οι προσκυνητές πέρασαν πάνω από 200 χιλιόμετρα στη λιτανεία προς τη Λαύρα του Ποτσάεφ.

Στις 25 Αυγούστου 2024, την παραμονή της εορτής της Αγίας Λαύρας Κοιμήσεως της Θεοτόκου του Ποτσάεφ, λιτανεία πολλών χιλιάδων από το Κάμιανετς-Ποντίλσκι έφτασε στο μοναστήρι, αναφέρθηκε από το Eνημερωτικό Κέντρο της UOC.

Χρειάστηκαν σχεδόν 40 λεπτά για να περάσουν όλοι οι συμμετέχοντες στην πομπή από τις ιερές πύλες του μοναστηριού του Ποτσάεφ. Περίπου 30 χιλιάδες προσκυνητές διένυσαν περισσότερα από 200 χιλιόμετρα, προσευχόμενοι για την ευλογία του Θεού για την Ουκρανία.

spzh.live

 

Previous Article

Πατρ. Μόσχας προς τους θρησκευτικές ηγέτες και τους εκπροσώπους των διεθνών οργανώσεων σχετικά με την απαγόρευση της Ουκρανικής Ορθοδόξου Εκκλησίας

Next Article

Οι Ουκρανοί διώκουν την Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία… με την ευλογίες του Οικουμενικού Πατριάρχη Κων/πόλεως Βαρθολομαίου