Γιατί η «εξοπλιστική ανάσταση» της Γερμανίας δεν μπορεί γίνει δεκτή από τους Έλληνες

Share:

 

Τρεις ημέρες μετά από την έναρξη του πολέμου στην Ουκρανία, ο Γερμανός καγκελάριος Ο.Σολτς, χωρίς καμία συζήτηση και διαβούλευση ανακοίνωσε τον επανεξοπλισμό της χώρας του! Λες και το Βερολίνο περίμενε μια ευκαιρία…

Είναι πολύ δύσκολο για κάθε Έλληνα να «χωνέψει» αυτή την εξέλιξη… Εξαιρούνται κάποιοι υπουργοί που υποδέχτηκαν με ενθουσιασμό την ανακοίνωση!

Ο δικηγόρος Σαράντος Θεοδωρόπουλος, παλαιός αλεξιπτωτιστής, πολιτικά ενεργός πολίτης και άνθρωπος που έχει ερευνήσει σε βάθος τα γερμανικά εγκλήματα και το θέμα των οφειλών προς την Ελλάδα, εξηγεί ,γιατί η «εξοπλιστική ανάσταση» της Γερμανίας δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί με θετικό τρόπο.
Ήδη η Ελλάδα -οι κυβερνήσεις της για την ακρίβεια- ανέχτηκε πάρα πολλά όλα αυτά τα χρόνια.
Όπως για παράδειγμα στελέχη της 117ης Μεραρχίας που έκαναν το Ολοκαύτωμα στα Καλάβρυτα και στελέχη της Μεραρχίας «Εντελβάϊς» αντί να βρεθούν πίσω από τα σίδερα, βρέθηκαν στελέχη των γερμανικών ΕΔ, μετά από τον πόλεμο. Το 1957, όταν οι Γερμανοί απέκτησαν ξανά αερομεταφερόμενες δυνάμεις ο πρώτος τους διοικητής ήταν ο εκείνος που έκανε το ολοκαύτωμα στην Κάνδανο!

 

militaire.gr

Previous Article

Ο καθηγητής Γ.Μάζης προειδοποιεί τον Κ.Μητσοτάκη για το ταξίδι του στον Λευκό Οίκο…

Next Article

Ο Γιώργος Φίλης για τις τουρκικές προκλήσεις