Επιβεβαιώνεται το ρεπορτάζ του Komotinipress για τον επηρεασμό της ψήφου της Μειονότητας στον Δήμο Αρριανών με παρέμβαση παρακρατικών κι εξωχώριων μηχανισμών.
Ο Εγκάθετος Δήμαρχος Αρριανών ετοιμάζει φιέστα μοιράζοντας ηλεκτροκίνητα αμαξίδια των Γκρίζων Λύκων, σε όσους ψηφίσουν DEB-ΚΙΕΦ.
Μέχρι τώρα δεν έχουμε καμία αντίδραση αρμοδίων αλλά ούτε και από την αντιπολίτευση του Δημάρχου Αρριανών!
Ο Εγκάθετος Ερδέμ Χουσεΐν και οι παρακρατικοί μέντορές του, προέβησαν σε μία κίνηση έμπρακτης αμφισβήτησης της ελληνικής έννομης τάξης! Οι αρμόδιοι δεν αντιδρούν, το σύστημα σιωπά και ανήμερα των εκλογών , ο Δήμαρχος Αρριανών και το τουρκικό παρακράτος μοιράζει ηλεκτροκίνητα αμαξίδια!!!!
Τα ερωτήματα που αβίαστα προκύπτουν έχουν ως εξής:
- 1. Υπάρχει τελικά Κράτος Δικαίου ή υπερβάλλει ο Έγκριτος και Μαχητικός Νομικός Δρ. Ηλίας Ηλιακόπουλος;
- 2. Ο κρατικός μηχανισμός , οι υπηρεσίες εξωτερικού, οι αποδελτιωτές ξένου τύπου είχαν καταγράψει την κίνηση των ισλαμιστικών κύκλων της Ολλανδίας;
- 3. Πώς μετεφέρθησαν τα αμαξίδια και πώς εκτελωνίσθηκαν;
- 4. Υπάρχει πρακτικό στον Δήμο Κομοτηνής ή Αρριανών για την συγκεκριμένη δωρεά;
- 5. Υφίσταται διαδικασία έγκρισης και αποδοχής δωρεάν από τις οικονομικές επιτροπές των Δήμων Κομοτηνής και Αρριανών σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία (εκ του προχείρου βλ. Ν. 3852/2010, 4182/13 , 4270/2014 (ΦΕΚ 143/Α/2014), 4646/2019 (ΦΕΚ 201/Α/2019), 4557/2018 (ΦΕΚ 139/Α/2018).
- 6. Με ποιά λογική σήμερα Κυριακή των Ευρωεκλογών ο Εγκάθετος Δήμαρχος Αρριανών πραγματοποιεί τελετή στην Φιλλύρα;
- 7. Γιατί δεν αντιδρούν οι πολιτικοί φίλοι του, όπως ο Ευρ. Στυλιανίδης ώστε να ματαιωθεί;Περιμένοντας απαντήσεις!


komotinipress.gr – tasthyras.wordpress.com




