Το Ισραήλ βομβάρδισε το Δημαρχείο της πόλης Nabatieh στο Ν Λίβανο κατά τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου και σκότωσε τον δήμαρχο της πόλης και πολλούς δημοτικούς συμβούλους.. Μια ειδεχθής τρομοκρατική ενέργεια..
Η δημοτική ομάδα παρέμεινε στο σημείο, παρά τους ισραηλινούς βομβαρδισμούς, για να βοηθήσει τους ντόπιους να βρουν λύσεις διαμονής και να τους παράσχει γεύματα.
«Η ισραηλινή επιδρομή του εχθρού σε δύο κτίρια, αυτό του δήμου Nabatieh και της ένωσης δήμων, σκότωσε έξι ανθρώπους σε προκαταρκτικό απολογισμό», ανέφερε σε ανακοίνωσή του το υπουργείο Υγείας του Λιβάνου, προσθέτοντας ότι οι διασώστες αναζητούν επιζώντες κάτω από τα ερείπια. .
– Bombardements israéliens cette nuit sur la banlieue sud de Beyrouth, dans le quartier de Haret Hreik.
(@nbntweets) pic.twitter.com/tLf4K8gUbm
— Infos Liban – FR (@InfosLiban) October 16, 2024
το Ισραήλ βομβάρδισε την ιστορική Κανά το Καινοδιαθηκικό χωριό όπου έγινε ο περίφημος γάμος της Κανά του ευαγγελίου στο Λίβανο NA της Τύρου. 10 νεκροί και 15 τραυματίες ο αρχικός απολογισμός.
L’occupation israélienne a bombardé la ville de #Cana, au sud du #Liban , lors d’une série de frappes aériennes, faisant au moins 10 morts et plus de 15 blessés.#Israel_Enemy_of_Humanity #Israel_War_On_Civilians #IsraeleStatoTerrorista #Liban #Libanon #Libano pic.twitter.com/jPVkcixbO4
— vero (@veroveronique1) October 15, 2024
πληροφορίες από dimpenews.com




