Ξεσηκωμός πιστών για τα κηρύγματα περί εμβολίων

Share:

Πιστοί από πολλά μέρη της Ελλάδος αποδοκίμασαν τα κηρύγματα Ιερέων και Αρχιερέων, οι οποίοι ανέλαβαν να προωθήσουν τα πειραματικά εμβόλια μεγάλων πολυεθνικών Εταιρειών!

Πιστοί αποδοκίμασαν τον Νεαπόλεως Βαρνάβα για τα εμβόλια

Σκηνές απείρου κάλλους εκτυλίχθηκαν χθες, Τρίτη 27 Ιουλίου 2021 μετά το πέρας του Εσπερινού της Αγίας Ειρήνης της Χρυσοβαλάντου στην Ευκαρπία της Ι.Μ. Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι πιστοί διαμαρτυρήθηκαν έντονα όταν ο Σεβ. Μητροπολίτης Νεαπόλεως κ. Βαρνάβας αναφέρθηκε στα εμβόλια, αλλά και στον εμβολιασμό για την προστασία των ηλικιωμένων και των συνανθρώπων γενικά.

Οι πιστοί αποδοκίμασαν τις προτροπές του Σεβασμιωτάτου, ενώ παράλληλα ζητούσαν να μην λέει για τα εμβόλια, αλλά να κηρύξει για την τιμώμενη Αγία.

“Ντροπή, αίσχος! Δεν είναι πνευματικό κήρυγμα αυτό, να μας μιλήσεις για την Αγία. Αν θέλουμε να ακούσουμε για τα εμβόλια θα βλέπαμε ΣΚΑΪ” – φώναζαν οι πιστοί.

romfea.gr

ΑΙΣΧΟΣ, ΝΤΡΟΠΗ!

Και ενώ τελείωσε η δέηση έξω από την εκκλησία και οι παρευρισκόμενοι έψαλαν τον Εθνικό Ύμνο, ο εφημέριος του χωριού στον λόγο που απεύθυνε στους πιστούς ανέφερε και την μάστιγα του κορωνοϊού που βιώνει η ανθρωπότητα. Την ώρα που ο εφημέριος έφτασε στο θέμα του εμβολιασμού ένας πολίτης άρχισε να φωνάζει διότι εξαγριώθηκε.

Τελικά με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων το γεγονός θεωρήθηκε λήξαν.

ZANTETIMES.GR
ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΠΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΕΩΣ ΤΗΣ Δ.Ι.Σ.(Παναγίτσα Κυπριάδου)

Previous Article

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΩΞΗ ΤΩΝ ΚΥΘΗΡΩΝ ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΚΑΙ ΑΙΤΩΛΙΑΣ ΚΟΣΜΑ

Next Article

Επιστολή Κορίνθιων πιστών