Ο σχισματικός Επιφάνιος ευλόγησε τον επικεφαλής της Εκκλησίας Αγγλίας σε κοινή λειτουργία στο Λονδίνο

Share:

Ο επικεφαλής της OCU συναντήθηκε με τον Αρχιεπίσκοπο Καντουαρίας Τζάστιν Γουέλμπι.

Ο Επιφάνιος Ντουμένκο και ο Ευστράτιος Ζοριά συναντήθηκαν με τον Αρχιεπίσκοπο Καντουαρίας Τζάστιν Γουέλμπι στο Λονδίνο. Ο επικεφαλής της Αγγλικανικής Εκκλησίας τους υποδέχθηκε στο παλάτι Lambeth, σύμφωνα με το archbishopofcanterbury.org.

Μήνυμα στην ιστοσελίδα του Αρχιεπισκόπου Καντουαρίας αναφέρει ότι κάλεσε τον επικεφαλής της OCU να «εκφράσει την αλληλεγγύη του στον λαό της Ουκρανίας και να αφιερώσει χρόνο σε συνομιλίες, προσευχή και λατρεία».

«Οι δύο ηγέτες συναντήθηκαν με τον Αρχιεπίσκοπο Τζάστιν πριν παραβρεθούν στη μεσημεριανή Θεία Ευχαριστία στο κρυπτό παρεκκλήσι του παλατιού Lambeth. Κατά τη διάρκεια της Θείας Ευχαριστίας, ο Αρχιεπίσκοπος Τζάστιν γονάτισε για να λάβει την ευλογία του Μητροπολίτη Επιφάνιου», αναφέρει το γραφείο Τύπου της Αγγλικανικής Εκκλησίας.

https://spzh.news

Previous Article

Πολιτισμικὴ καὶ Πνευματικὴ διάσταση τῶν ἀμβλώσεων

Next Article

Έρευνα από το Ισραήλ: «Δεν υπήρξε αύξηση περιστατικών μυοκαρδίτιδας σε ανεμβολίαστους μετά από νόσηση Covid-19»