Το εμβόλιο ενεκρίθη με μελέτη 2 μηνών. Αυτό είναι πρωτοφανές

Share:

“Θα πρέπει να διορθώσουμε πάρα πολλά πράγματα στην Ελλάδα, να ερευνήσουμε και να αποδώσουμε ευθύνες” υποστήριξε μιλώντας στον Focus FM και τον Στέφανο Δαμιανίδη, ο χειρουργός και πρώην διοικητής του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ, Δημήτρης Γάκης.

Αναρωτήθηκε “πως είναι δυνατόν κάποιοι γιατροί να δηλώνουν απερίφραστα οτι το εμβόλιο είναι ασφαλές” υπογραμμίζοντας ότι “το θέμα της ασφάλειας ενός φαρμάκου, είναι το πιο δύσκολο για να μπορέσεις να γνωμοδοτήσεις“.

“Ακολουθήθηκαν οι κανόνες ασφαλείας που είναι θεσμοθετημένοι και απαραβίαστοι επί δεκάδες χρονια, για τη δημιουργία ενός φαρμάκου; Η απάντηση είναι όχι. Ο σημαντικότερος και αδικαιολογήτως παρακαμφθείς κανόνας των προκλινικών ελέγχων των εμβολίων, παρακάμφθηκε.Όταν παρακάμπτεις αυτές τις μελέτες, δε μπορεί να γνωρίζεις την καρκινογένεση που κάνει χρόνια να εμφανιστεί, δεν θα εμφανιστεί σε δύο ημέρες, ή δύο μήνες που ήταν η μελέτη με την οποία ενεκρίθη το εμβόλιο. Το εμβόλιο ενεκρίθη με μελέτη 2 μηνών. Αυτό είναι πρωτοφανές”, τόνισε.

“Θα πρέπει να έχει διεκπεραιωθεί όλη η έρευνα, με τρόπο υποδειγματικό”, υποστήριξε ο κος Γάκης.

“Τον ιό τον γνωρίζαμε από τα τέλη Νοεμβρίου. Επομένως είχαμε όλο το χρόνο να οργανωθούμε στην Ελλάδα, όταν έφτασε το πρώτο κρούσμα στις 25 Φεβρουαρίου. Θα μπορούσαμε να είχαμε περιορίσει και επιβραδύνει την έλευση του ιού, έτσι ώστε να εξασφαλίσουμε και την οργάνωση σε νοσοκομειακό επίπεδο,σε πρωτοβάθμια περίθαλψη κ.τ.λ. αλλά και τα μέσα αντιμετώπισής του, φαρμακευτικά προϊόντα και μέσα προστασίας.Θυμάστε ότι είμασταν τελείως απροετοίμαστοι, δεν αντιδράσαμε ,όπως αντιδράσαμε την πρώτη δεκαετία του 2000, όταν ακούσαμε για τον SARS, για τη γρίπη των πουλερικών, ή τον H1N1”, σημείωσε.

Αναφορικά με τα χιλιάδες email του επικεφαλής λοιμωξιολόγου των ΗΠΑ Δρ Άντονι Φάουτσι, που αποκάλυψαν την ανησυχία και τη σύγχυση που υπήρχε στην αρχή της πανδημίας του κορονοϊού, ο κος Γάκης ήταν κατηγορηματικός.

“Στα emails βρέθηκε οτι ο Φάουτσι είχε επικοινωνίες με τους προέχοντες ιολόγους του πλανήτη με στόχο φυσικά να απομακρυνθούμε από τη θεωρία της διαφυγής του κορονοϊού από ένα εργαστήριο στη Γουχάν της Κίνας, διότι είχε τη φωλιά του λερωμένη” υπογράμμισε.

“Τώρα αρχίζουν και εμφανίζονται οι παρενέργειες, δεν ανακαλυψαμε για παράδειγμα, τις θρομβώσεις που προκαλούν κάποια εμβόλια; Τη μυοκαρδίτιδα; Ακόμα και τώρα θα μπορούσαμε να κάνουμε μελέτες. Μας έχουν τυφλώσει τελείως επιστημονικά. Και τι κάνουμε; Διαπιστωτικά. Όταν εμφανιστεί μία συρροή επιπλοκών, τη σημειώνουμε απλά, ότι πιθανόν, οφείλεται στο εμβόλιο”, είπε.

Ο γνωστός γιατρός υποστήριξε και ότι “θα έπρεπε να εξεταστεί η αύξηση θανάτων από όλες τις αιτίες σε όλο τον κόσμο και να διαπιστωθεί εάν σχετίζονται με το εμβόλιο”.

“Αποδείξεις, δεν μπορούμε να έχουμε”, εξήγησε ο κος Γάκης. “Χρησιμοποιούμε τις στατιστικές. Προσωπικά σε μία μελέτη για τους θανάτους που έκανα, τα στατιστικά τα πήρα από αυτά που δημοσιοποιεί, τα λίγα που δίνει ο ΕΟΔΥ. Πήρα δύο ίδιες περιόδους, πριν και μετά τα εμβόλια. Ξέρετε ότι είναι 3πλάσιοι οι θάνατοι των ασθενών, αυτών που αρρώστησαν από covid το 2021, από το 2020; Γιατί; Το 2021 είχαμε το εμβόλιο, το οποίο θα μας έσωζε. Επιχείρηση ελευθερία. Γιατί λοιπόν έχουμε 3πλάσιους θανάτους; Και έχουμε φτάσει να είμαστε μία από τις χειρότερες χώρες στον πλανήτη; Για να μιλήσω με μεγαλύτερη σιγουριά θα ήθελα να δοθούν τα πλήρη στατιστικά στοιχεία, από την Ελληνική Στατιστική Υπηρεσία, που για πολλοστή φορά παίζει έναν άσχημο ρόλο”, ανέφερε.

“Έχουμε την πρόσφατη μελέτη από την Κρατική Αρχή Ασφαλείας της Υγείας στη Μεγάλη Βρετανία, που λέει ότι ο ένας στους τρεις, μεταδίδει, την πέμπτη μέρα. Και την έβδομη μέρα, οτι μεταδίδει ο ένας στους έξι. Και εμείς, σύμφωνα με την αφελέστατη ομολογία του Υπουργείου Υγείας πρόσφατα, όταν ρωτήθηκε γιατί έβαλε το όριο των 5 ημερών ( το οποίο είναι επισφαλέστατο) για να επιστρέψει ο άλλος στη δουλειά του μετά τη λοίμωξη με Όμικρον) λέμε ότι ακολουθούμε την οδηγία του διεφθαρμένου CDC, το οποίο διώκεται και είναι υπόδικο για σωρεία παραβάσεων. Και ομολογούμε ότι εφαρμόζουμε στην Ελλάδα, αυτά που μας λέει το CDC; Είναι ντροπή μας. Θα πρέπει να διορθώσουμε πάρα πολλά πράγματα στην Ελλάδα, να ερευνήσουμε και να αποδώσουμε ευθύνες”, τόνισε ο κος Γάκης.

focusfm.gr

Previous Article

Ἀπίστευτον: Οἱ Τοῦρκοι κατασκευάζουν «Γενιτσάρους» εἰς τὸ Βυζάντιον!

Next Article

ΠΟΥ: «Δεν υπάρχει επιστημονική επιβεβαίωση της ανάγκης για ενισχυτική δόση σε υγιείς ανθρώπους»